18 2016 18:11

"Castig mai putin decat preparatorul lui Reghecampf" Rednic a dezvaluit ce salariu are la Dinamo

Rednic a sustinut astazi o conferinta de presa.

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

"Eu am o clauza mica de reziliere, daca castiga 70.000 salariu nu pot sa cer 1 milion. Clauza mea e foarte mica, atat cat merit. Dar nu conteaza, eu nu am venit pentru bani la Dinamo. Am zis ca vin si gratis daca pleaca Cristi Borcea. Domnul Negoita mi-a si zis... stii, ai zis ca vii gratis... dar nu mai conteaza, sper sa facem rezultate", a spus Mircea Rednic, antrenorul echipei aflate pe locul 2 in clasament, la 3 puncte de Astra si 1 punct peste Steaua, Viitorul si Pandurii.

Thomas Neubert, preparatorul fizic al Stelei, castiga 96.000 de euro pe an, adica o medie de 8000 de euro pe luna, in timp ce antrenorul principal, Laurentiu Reghecampf, castiga 30.000 de euro pe luna fara a lua in calcul primele de joc si de obiectiv.

Ca o comparatie intre cele doua echipe, Dinamo a investit foarte putini bani in transferuri in aceasta iarna, aducand numai jucatori liberi de contract, in timp ce Steaua a platit in jur de 1 milion de euro in aducerea celor 12 jucatori din aceasta iarna.Citeste si:
3 comentarii
  • 19 2016
    STRA LUCE NTHORY DE NORD La (non)valoarea ta nu meriti nimic !...
  • 18 2016
    bravo vedeti voi ce se intampla cu steaua daca nu ia campionatul...
  • 18 2016
    mircea ca sa vezi cat de bou esti!...
BRAT