Cartile scrise de Becali, MM si Copos la inchisoare vor putea fi citite! Decizia luata de Biblioteca Nationala
3 februarie 2016 15:41

Cartile scrise de Becali, MM si Copos la inchisoare vor putea fi citite! Decizia luata de Biblioteca Nationala

Bibilioteca pune capat curiozitatilor pe care le au mii de fani. Romanii vor putea vedea cu propriii ochi ce au scris dupa gratii Becali, Mihai Stoica sau George Copos!

Bucurati-va de fotbal! Marti, 21 februarie, 21:45 Manchester City - AS Monaco! Joi, 23 februarie, 22:00 Genk - Astra, in direct la PRO TV!

O noua experienta in tribuna de peste 1 milion de oameni! DESCARCA GRATUIT noua aplicatie Sport.ro! Bucurati-va de fotbal

Bibilioteca Nationala a decis sa explina mai multe dintre volumene publicate de detinuti in perioada 2010 - 2015. De maine pana pe 31 martie, persoanele interesate pot gasi lucrarile la parterul Bibliotecii Nationale, anunta Gazeta Sporturilor.

Campania 'Carti cu raspundere limitata' va scoate din rafturi 63 de carti dintre cele 400 scrise dupa gratii.

"Am avut o mare cerere atat de la presa, cat si de la oameni simpli care voiau sa citeasca lucrarile", a explicat Carmen Mihaiu, director de marketing si comunicare la Biblioteca Nationala, pentru sursa citata.

 3 comentarii
  • 3 februarie 2016
    fcsb=fc+sloboz+bucuresti am sa ma slobozesc pe ei cand vor crapa.am timp si rabdare sa astept....
  • 3 februarie 2016
    asd normal ca numa prostii...ce dreq sa scrie analfabetii aia? mai ales meme care a doar unpic mai destept decat un bolovan...
  • 3 februarie 2016
    Vlad "63 de carti dintre cele 400 scrise dupa gratii" Nu ar strica sa cititi inainte de a posta articole....
Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, audiat la DNA in dosarul privind OUG 13: "Am respectat toate prevederile legale"
BRAT