11 2016 18:02

Budescu si-a luat zborul CU Astra in cantonament! Ce spune Sumudica despre un posibil transfer in urmatoarele zile

Budescu, Alibec si Gaman sunt trei dintre jucatorii care au oferte si ar putea pleca de la Astra in aceasta iarna.

Cei mai buni copii din Romania! Cupa Hagi Danone, finalele: in direct la Sport.ro duminica de la 11:00, 12:00 si 17:00!

Galatasaray - Fenerbahce, joi, ora 21:15. Finala cupei Turciei la Sport.ro! Finala UEFA Champions League, Real - Atletico, pe 28 mai, 21:45, ProTV

Sumudica nu a avut emotii ca isi pierde jucatorii, ci din cauza avionului:

"Emotii inaintea zborului, dar sunt pastilat. Am luat doua pastile... de guma de mestecat. Eu nu mi-am facut probleme ca Budescu nu merge cu Astra in cantonament. El isi continua programul la echipa la care este legitimat"

Antrenorul Astrei anunta ca se va bate la titlu, dar Steaua ramane favorita. Nu exclude sa piarda fotbalisti in perioada urmatoare:

"Pe Gaman si Alibec i-ati vazut mai devreme, nu? Fac parte din echipa Astrei in momentul de fata, dar in perioada de transferuri este posibil orice. Saptamana asta speram sa facem doua transferuri"

"Steaua, indiferent daca va aduce jucatori de la Craiova, de la noi sau de unde vor lua, are o echipa buna si cu siguranta se va bate la titlu. Nu stau eu sa fac comparatii sa vorbesc despre jucatorii care vor veni de la Craiova, pentru ca nu e normal"

"Mai avem 13 meciuri, in 3 luni se termina campionatul si nu ne vom da la o parte daca vom fi in lupta la titlu. Consider ca Steaua e favorita", a spus Sumudica.

0 comentarii
Moartea lui Dan Condrea. Ce au aflat politistii despre camerele de supraveghere si povestea contractelor cu 152 de spitale
BRAT