8 ianuarie 2016 19:20

Cearta intre Borcea si Becali dupa anuntul Valentinei Pelinel! De la ce a pornit totul


	Cearta intre Borcea si Becali dupa anuntul Valentinei Pelinel! De la ce a pornit totul

Borcea s-a intors in arest dupa cateva zile petrecute in spital pentru investigatii la inima. A fost conectat non-stop la reactiile starnite de anuntul fostului model Valentina Pelinel, insarcinata in 4 luni cu fostul sef de la Dinamo.

O noua experienta in tribuna de peste 1 milion de oameni! DESCARCA GRATUIT noua aplicatie Sport.ro! Bucurati-va de fotbal

VINERI, LIVE la Sport.ro: 10:30 Conferinta de presa la Dinamo! 11:15 Reghe vorbeste inaintea meciului cu Gaz Metan! 14:00 Tragere la sorti optimile Europa League!

Becali i-a cerut actualei sotii, Alina Vidican, sa nu mai discute cu presa. A facut acelasi lucru si in ceea ce-l priveste pe nasul Becali, dar si pe Valentina Pelinel.

Sotia sa a plecat in vacanta la munte, in timp ce amanta s-a dus la Paris. Singurul care nu a respectat cerinta lui Borcea a fost Becali. Patronul Stelei a continuat sa vorbeasca despre relatia lui Borcea si l-a enervat pe dinamovist.

"Alina Vidican a plecat la munte, Pelinel in Franta, singurul care continua sa spuna lucruri e Gigi Becali! Asta desi Borcea i-a cerut sa nu mai spuna nimic. E normal ca Borcea sa fie suparat, isi doreste liniste si nu intelege cum au ajuns toate televiziunile sa vorbeasca numai despre el", a spus jurnalistul Cristian Brancu la Antena 3, citand surse apropiate lui Borcea.

Citeste si:
2 comentarii
  • 9 ianuarie 2016
    ILIE GANT Deci este clar ca BOULCEA este PLATICA in frumoasa AMERICA. Deci dragostea ALINEI inseamna mult pentru intreaga FAMILIE SI BANII DIN RESTAURANT DIN CARE TRAIESC. Probabil ca au cumparat si ceva case PRIN BANGA CU MARE DOBINDA pe care tot BOULCEA ESTE SUPORTUL FINANCIAR....
  • 8 ianuarie 2016
    mona Gigi nu minte asta e buba....
Ce se intampla cand o lucrare din Romania ajunge pe mana mafiei italiene. Primarii cu datorii uriase si un munte fara padure
BRAT