Bizonul NU PLEACA! Anuntul lui Rednic si care e ultimul transfer pe care il negociaza
17 februarie 2016 12:05

Bizonul NU PLEACA! Anuntul lui Rednic si care e ultimul transfer pe care il negociaza

Dinamo l-a luat pe Bicfalvi, dar transferurile nu s-au terminat la el.

Cupa Romaniei: Dinamo - Dinamo 2! Miercuri, 21:00, Sport.ro! Foresta - Steaua: joi, 21:30, in direct la PRO TV!

Facem jocurile - ELeauge, Campionatul Mondial de sporturi electronice, Sport.ro, luni si marti, de la 22.00

Peteleu de la Petrolul ar putea fi ultimul jucator luat de 'caini' iarna asta. Rednic e multumit de achizitii si explica in ce rol il va folosi pe fostul stelist Bicfalvi, golgeterul sezonului trecut din Ucraina.

"Bizonul ramane mai mult ca sigur. Ofertele primite de noi il avantajeaza doar pe el, nu si pe Dinamo. Preferam sa ramana. Suntem convinsi ca poate inscrie chiar mai mult decat in prima parte a sezonului. Eric Bicfalvi a venit sa joace al doilea varf. De pe postul ala a dat cele mai multe goluri. Am vorbit cu el, acolo se simte cel mai bine, dar poate juca oriunde la mijlocul terenului.

Are talie, are educatie buna, este un profesionist. A semnat pe 4 luni cu posibilitatea de optiune in vara. Daca se simte bine, cred ca ramane. Avem nevoie de el sa ne ajute sa ne indeplinim obiectivele. Avem un lot foarte bun, concurenta pe fiecare post. Suntem in discutii avansate cu Peteleu, a jucat foarte bine cu mine, poate juca si mijlocas, si fundas stanga, nu doar aparator dreapta", a spus Rednic la Radio Dinamo.0 comentarii
Romanii nu au scapat inca de viza de Canada, din cauza opozitiei unei regiuni din Belgia. De ce se tem valonii de CETA
BRAT