Back in BUSINESS! Gardos a revenit pe teren pentru prima data din iulie 2015. "Mi-a lipsit totul, mingea, atmosfera, colegii"
24 2016 15:03

Back in BUSINESS! Gardos a revenit pe teren pentru prima data din iulie 2015. "Mi-a lipsit totul, mingea, atmosfera, colegii"

Fundasul formatiei engleze FC Southampton Florin Gardos a efectuat primul sau antrenament dupa sapte luni, timp in care a urmat un proces de recuperare impus de medici in urma accidentarii la genunchi suferite in iulie 2015.

Radoi la Sport.ro! Fostul mare capitan al Stelei spune tot la Special, joi de la 9 seara!

Romania vrea din nou Euro! Campioni la minifotbal! Joi, 19:00 Romania - Spania

Sa vina si Mourinho! Tragerea la sorti a grupelor Europa League: vineri, 14:00, in direct la Sport.ro si pe www.sport.ro!

"Primul antrenament dupa 7 luni. Totul mi-a lipsit: mingea, colegii, atmosfera... voi!", a anuntat Gardos intr-un mesaj postat pe pagina sa personala de Facebook.

Florin Gardos s-a accidentat grav intr-un meci amical pe care formatia FC Southampton l-a disputat la mijlocul lunii iulie a anului trecut. ''Din pacate, sezonul n-a inceput foarte bine: saptamâna trecuta m-am accidentat grav la genunchi intr-un amical si a trebuit sa ma operez luni. Operatia a decurs fara probleme si in cel mai scurt timp incep recuperarea", afirma Gardos la câteva zile dupa accidentare.

Din cauza problemelor medicale, fundasul nu a evoluat niciun minut pentru FC Southampton in actualul sezon, ratând de altfel si toate partidele echipei nationale a României din finalul campaniei de calificare la EURO 2016.

 

Primul antrenament dupa 7 luni. Totul mi-a lipsit: mingea, colegii, atmosfera... voi! :)De azi, hashtag-ul #comeback...

Posted by Florin Gardos on Wednesday, 24 February 2016


0 comentarii
MAE anunta decesul unui al doilea cetatean roman in cutremurul din Italia. Opt romani sunt in continuare disparuti
BRAT