'Ba, faceti ceva, altfel ne omoara astia!' Incredibil: ce s-a intamplat in Kazahstan inaintea meciului Stelei
29 iulie 2014 20:00

'Ba, faceti ceva, altfel ne omoara astia!' Incredibil: ce s-a intamplat in Kazahstan inaintea meciului Stelei

Interesul pentru Aktobe - Steaua e urias in Kazahstan!

Dupa ce au invins-o pe Dinamo Tbilisi si s-au calificat in turul 3, kazahii s-au gandit doar la meciul Cu Steaua! Cele 12.500 de bilete ale stadionului central din Aktobe s-au epuizat in numai cateva ore de la punerea in vanzare.

Au fost disponibile numai astazi! Mii de fani au ramas fara, asa ca sefii clubului si autoritatile locale au luat o decizie de ultima ora. Pentru a evita revolta suporterilor, au decis sa amplaseze un ecran urias in apropierea stadionului, de unde sa poata fi urmarita partida. Mai mult de 10.000 de oameni sunt asteptati sa vada impreuna unul dintre cele mai tari meciuri din istoria europeana a echipei.

Aktobe s-a mai calificat de doua ori in turul 3 preliminar din Champions League, in 2009 si 2010, insa a ratat de fiecare data calificarea in fata unor echipe din Israel, Maccabi Haifa (2009), respectiv Hapoel Tel Aviv (2010).

'Faceti ceva, altfel de omoara astia' - mesajul unuia dintre oficialii lui Aktobe catre un politician local intr-un dialog surprins de presa din Kazahstan2 comentarii
  • 29 iulie 2014
    geo @ titi ...si pleaca acasa cu coada intre picioare...
  • 29 iulie 2014
    titi nornal ca e interesul foarte mare,vine Steaua Bucuresti!...
România, sub zăpadă. Zeci de mii de locuințe fără curent electric, drumuri blocate și școli închise
BRAT