Arlauskis, ZERO SANSE catre Steaua! Muresan, replica pentru Becali: "Noi nu ne permitem sa vindem portarul titular!"
9 2018 10:14

Arlauskis, ZERO SANSE catre Steaua! Muresan, replica pentru Becali: "Noi nu ne permitem sa vindem portarul titular!"

Gigi Becali a anuntat ca Arlauskis s-a propus la Steaua, insa cei de la CFR nu il cred. 

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

Chelsea - Barcelona, marti, 20 februarie, 21:45, IN DIRECT la ProTV. Bucurati-va de fotbal!

Iuliu Muresan spune ca Arlauskis nu vrea sa plece de la CFR si e oricum legat de contract de durata fara clauza de reziliere la Cluj.


"Eu, de cand sunt la CFR, sunt sigur ca nu s-a intamplat acest lucru, il cunosc bine pe impresarul lui Arlauskis, e unul foarte bun, profesionist, am mai colaborat, dar e un om care nu face asa ceva. Arlauskis nu are nicio clauza de reziliere si are contract pe trei ani cu noi.

Nu a discutat cu clubul, in primul rand. Se poate discuta, dar daca noi spunem nu, e nu. Si am spus ca nu il transferam pe Arlauskis, ramane la noi, avem nevoie de el. Deci daca cineva si-a transferat portarul titular, noi acum nu ne permitem sa facem acest lucru", a spus Iuliu Muresan la Digi.

Muresan crede ca lipsa de experienta a lui Andrei Vlad poate fi in avantajul celor de la CFR in derby. "Vlad e foarte talentat, dar nu are experienta si poate face si greseli. Poate fi un avantaj, dar nu neaparat. Un portar asa cu calitati exceptionale, cum este portarul de 18 ani al Stelei, poate sa faca minuni, dar sa si greseasca. Vom vedea ce va fi in timpul meciului".2 comentarii
  • 9 2018
    Stefan i-a facut bine lui nita ,ce vrei sa faci ......
  • 9 2018
    Cristi Il cred pe Muresan nici nu are rost discutia despre subiect......
Polițistul Eugen Stan putea fi prins mai devreme, dar a fost acoperit. Concluziile raportului corpului de control al MAI
BRAT