Anuntul surprinzator al lui Sumudica dupa ultima mutare de TITLU facuta de Astra: "Numai Steaua ma sperie! E principala candidata la campionat!"
26 februarie 2016 08:38

Anuntul surprinzator al lui Sumudica dupa ultima mutare de TITLU facuta de Astra: "Numai Steaua ma sperie! E principala candidata la campionat!"

Astra a primit banii pe Budescu si mai asteapta acum suma de la Steaua pentru Enache.

Romania vrea din nou Euro! Campioni la minifotbal! Joi, 19:00 Romania - Spania

Radoi la Sport.ro! Fostul mare capitan al Stelei spune tot la Special, joi de la 9 seara!

Sa vina si Mourinho! Tragerea la sorti a grupelor Europa League: vineri, 14:00, in direct la Sport.ro si pe www.sport.ro!

Sumudica are toate armele la dispozitie pentru meciul cu Dinamo din ultima etapa a sezonului regulat.

Jucatorii Astrei tocmai au incasat o parte din salariile restante, dupa ce clubul a primit banii pe Budescu.

In acest moment, jucatorii mai au un singur salariu restant de incasat, problema care va fi rezolvata odata cu finalizarea platii transferului lui Enache la Steaua.

In ciuda faptului ca e lider in Liga I, Sumudica o considera pe Steaua favorita la titlu. Spune ca infrangerea cu Voluntari a fost un simplu accident.

"Steaua e Steaua, ramane o candidata sigura la titlu, a fost un simplu accident meciul cu Voluntari. Au pierdut un punct si jumatate. Play-off-ul e un alt campionat, nu conteaza meciurile directe din sezonul regulat. Pentru mine, Steaua e principala candidata la castigarea campionatului.

"Pe mine numai Steaua ma sperie. Are toate conditiile sa ia titlul, in afara de acest scandal cu emblema. Daca Steaua nu castiga titlul si nu ajunge in grupele Champions League ar fi o deziluzie pentru fanii ei. E cap de serie si ar putea ajunge in grupe", a spus antrenorul Astrei la DigiSport.
 1 comentarii
  • 26 februarie 2016
    +++ becali , meme si prodanca ............blatistii tarii...
  • 26 februarie 2016
    un roman Ai dreptate , de asta e Steaua furata etapa de etapa si Astra ajutata !!!!!iti mai aduci aminte de meciul direct de la Giurgiu cu 3 penalty-uri anulate ? dar cel de etapa ttrecuta , tot cu 3 ?...
  • 26 februarie 2016
    Ciprian Birtea Au fost 3 goluri anulate, nu 3 penalty-uri anulate. Și au fost anulate corect....
Cutremur in Italia. Numarul victimelor a ajuns la 247, iar pagubele sunt uriase. Primar din Amatrice: "Orasul nu mai exista"
BRAT