4 2016 10:41

ANUNT de ultima ora in China! Dan Petrescu a dat o MEGALOVITURA de 50 de milioane de euro cu un super jucator din Europa


	ANUNT de ultima ora in China! Dan Petrescu a dat o MEGALOVITURA de 50 de milioane de euro cu un super jucator din Europa

Super Dan primeste zeci de milioane de euro cadou inainte de startul in meciurile oficiale!

Chelsea - Barcelona, marti, 20 februarie, 21:45, IN DIRECT la ProTV. Bucurati-va de fotbal!

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

Dupa Ramires, cumparat cu 28 de milioane de euro de la Chelsea, Jiangsu Suning a mai dat o lovitura. Presa din China scrie ca echipa lui Dan Petrescu a semnat cu Alex Teixeira de la Sahtior.

Disputat de Chelsea si Liverpool, Teixeira n-a ajuns la niciuna dintre ele. Sahtior a tinut la pretul de 50 de milioane de euro, astfel ca brazilianul n-a mai plecat in Premier League. Acum, Suning e gata sa plateasca pe loc suma! Chinezii anunta ca la Jiangsu va fi prezentat oficial Teixeira, aflat intr-un moment senzational al carierei.

Atacantul a marcat de 26 de ori in 25 de meciuri jucate in toate competitiile de la inceputul sezonului. Mircea Lucescu spune ca e doar inceputul: "Are doar 26 de ani, poate fi genul de jucator care sa faca o echipa cu adevat stralucitoare. Cine il ia, da o lovitura cu adevarat importanta!"
 

Citeste si:

#Dan Petrescu

#China

0 comentarii
Noua clădire a Operetei, care a costat 13 milioane, nu a funcţionat nici un an. "E pericol de electrocutare"
BRAT