27 februarie 2016 17:25

Adevarata problema a lui Marica! Ce se intampla cu atacantul nationalei dupa ce s-a transferat la Steaua

Bratu avea 28 de ani cand s-a accindentat grav.

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Florin Bratu a vorbit despre accidentarea lui Marica si felul in care aceasta ii afecteaza evolutia. Bratu a avut o cariera buna pana in momentul in care s-a accidentat la genunchi, in 2008, intr-un meci dintre Dinamo si CFR Cluj, avand nevoie de 1 an pentru a reveni pe teren, evolutia sa dupa acel moment neridicandu-se la aceeasi inaltime.

Bratu a explicat ca problemele lui Marica sunt psihice, avand frica de accidentare. Bratu a mai jucat 27 de meciuri dupa acea accidentare.

"Probleme dupa o operatie la genunchi si dupa o absenta indelungata exista, mai ales pentru atacanti. Aminteste-ti faza de la Chiajna, cand Ciprian a fost lovit in careu si trebuia dat penalty! Astfel de momente iti provoaca o teama, iti amintesc prin ce ai trecut. Eu cred ca asta e principala problema a lui Marica acum. Trebuie sa scape de teama, sa marcheze, sa joace cât mai mult si sa se convinga el ca totul a revenit la normal, ca e la fel ca inainte de accidentare ", a spus Bratu pentru Gazeta.Citeste si:
1 comentarii
  • 27 februarie 2016
    un+optimist problema lui marica e in acest moment,lipsa de valoare,vremea lui a trecut e terminat ca jucator...
BRAT