Lacatus prezinta NOUA Steaua a Armatei: buget 300.000 de euro in primul an, obiectiv: Liga I 2020! Becali, SOMAT sa treaca la FCSB!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Decembrie 2016, 11:06
Data actualizarii: Miercuri 14 Decembrie 2016, 11:25

Marius Lacatus este noul director tehnic al CSA Steaua! 

Lacatus:

La liga a patra putem sa jucam pe terenul 5 din Ghencea, putem indeplini cerintele de minim 500 de locuri. Daca vor fi mai multi suporteri, vom cauta solutii. Avem cum sa gasim. 

Nu o sa antrenez si sper sa nu ajung in situatia de a antrena aceasta echipa. Daca ajuns sa antrenez inseamna ca am esuat, ca nu am gasit solutii. O sa cautam antrenor, staff, contractul antrenorului va fi pe o perioada lunga, la fel ca al meu. 

N-am mai vorbit cu Becali de 5-6 ani. Nu cred ca era cazul sa discutam, de moment ce eu am purtat aceste discutii doar cu cei de la Armata. Am avut sentimente fata de echipa lui Becali pana cand s-a rupt de brandul Steaua. Acum ii respect si le urez succes, sa castige campionatul, nu ma afecteaza cu nimic. As minti daca nu as spune, mi-as dori ca si Hagi sa se implice cu echipa lui in lupta pentru titlu. 

Noi vrem ca suporterii sa fie alaturi de noi, prin joc si rezultate sa atragem cat mai multi fani. Din ce am auzit, o parte din suporterii care nu sunt prezenti la ora actuala la meciurile echipei din Liga I vor fi alaturi de noi in liga a patra. Fiecare e liber sa aleaga. E ca la TV, daca nu iti convine un canal, schimbi. 


Cine ar putea sa ne interzica? Din cate stiu, un club departamental nu poate juca in cupele europene. Participarea in Liga I este posibila. O luam pas cu pas, sper ca prin rezultatele obtinute, aceasta echipa sa atraga si oameni care sunt dispusi sa investeasca si sa se alature acestui proiect.

 

Cristian Petrea, presedinte CSA:

Bugetul e asigurat din veniturile proprii ale CSA Steaua. Sunt venituri din sponsorizari, din valorificarea infrastructurii sportive, transferuri, bilete vandute la diferite competitii. 


Toate procesele vor continua pana la o sentinta finala. 

Speram ca din liga a treia sa gasim parteneri, oameni seriosi cu care sa putem indeplini toate promisiunile. 

Pentru liga a patra avem buget de 300.000 de euro, bani proveniti din bugetul clubului Steaua, resurse proprii. 

In acest moment nu exista negocieri cu Becali. Echipa se numeste Steaua, are sigla pe care o va folosi. Pe viitor, vom avea stadion modern si acesta este proiectul nostru. 

Dupa cum stiti, palmaresul este al CSA Steaua pana in anul 2003. CSA nu a cedat niciodata palmaresul echipei de fotbal. Noi in momentul de fata avem cateva procese cu societatea comerciala, unul dintre ele este legat de denumirea Steaua Bucuresti deoarece marca pe care o avea societatea respectiva la OSIM a fost anulata. Ei isi desfasoara activitatea cu denumirea comerciala. Nu dorim radierea denumirii, ci schimbarea denumirii la OSIM. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!