7 martie 2016 19:53

A marcat pentru echipa nationala si a dat goluri in Europa, acum s-a intors in Romania, ca Mutu si Marica! Cine e in negocieri CU ACS BERCENI

A marcat pentru echipa nationala si a dat goluri in Europa, acum s-a intors in Romania, ca Mutu si Marica! Cine e in negocieri CU ACS BERCENI

Liverpool - Manchester United se vede la ProTV, joi, ora 22:00

KOnfruntarea Finala: Badr Hari vs Rico Verhoeven, sambata 10 decembrie | Sport.ro si pe voyo.ro de la 23:00

BUCURATI-VA DE FOTBAL: Bayern - Atletico (marti la Sport.ro si pe voyo.ro - 21:45) si VILLARREAL - STEAUA (joi la ProTV si pe voyo.ro - 18:00)

Ovidiu Herea, un nume important in fotbalul romanesc pana nu demult, vrea sa isi relanseze cariera in fotbalul romanesc.

Mijlocasul de 30 de ani nu va reveni insa in Liga I, ci la ACS Berceni, echipa care e pe locul 8 in clasament, in seria Rapidului din Liga a II-a.

Dumitru Tudor, managerul sportiv al ilfovenilor, a anuntat la Sport Total FM ca vrea sa ii convinga atat pe Ovidiu Herea, cat si pe Stefan Grigore, sa semneze cu Berceni.

"Suntem in discutii foarte avansate cu Herea si Grigorie si speram ca dupa etapa de miercuri sa finalizam aceste doua transferuri. Ei fac deja pregatirea cu echipa noastra."

"Banii sunt aceiasi pentru toti, astia sunt, dar la noi se dau la timp. Speram sa ii convingem sa semneze si sa joace la noi macar pana la finalul sezonului.", a spus oficialul clubului ACS Berceni.

Herea e liber de contract, dupa o aventura de jumatate de an la Skoda Xanthi, echipa antrenata de Razvan Lucescu.

0 comentarii
»
Imaginea care arata cat de mult s-a schimbat lumea in 2016. Ultimul lider mondial care sta in picioare
BRAT