A impresionat la Cluj si s-a aflat pe lista lui Manchester United! Portarul care poate ajuta Steaua sa intre in Champions League: "Mi-e dor de Romania"
30 ianuarie 2016 14:08

A impresionat la Cluj si s-a aflat pe lista lui Manchester United! Portarul care poate ajuta Steaua sa intre in Champions League: "Mi-e dor de Romania"

Mario Felgueiras a devenit liber dupa despartirea de Konyaspor din Turcia. 

Fostul portar de la CFR Cluj asteapta un semn din Romania, unde a impresionat in tricoul lui CFR. Portarul a ajuns chiar si pe lista lui Manchester United, insa a ajuns in cele din urma in Turcia, la Konyaspor. Acolo castiga 400.000 de euro pe sezon, suma mult prea mare pentru Steaua. Felgueiras poate fi atras insa de mirajul Champions League. Steaua isi face trupa capabila sa ajunga in grupe, acolo unde Felgueiras poate fi vazut de o alta echipa importanta din Europa.

"Mi-e dor de Romania, i s-a rupt inima cnad am plecat de la cluj. Steaua e puternica, mai ales de cand a revenit Reghecampf, dar e devreme sa spun daca merg acolo", a declarat recent portarul.

Reghe a negat negocierile, dar a lasat loc de i8nterpretari. "Au fost discutii despre Felgueiras. Deocamdata Felgueiras nu e pe lista noastra, dar in fotbal se poate intampla orice. Cred ca mai sunt șanse sa mai vina jucatori in cantonament. Cred ca vor mai veni unul sau doi jucatori", a spus Reghecampf la Digi.

Potrivit ProSport, Felgueiras e dorit si de Pacos de Ferrerira, locul 5 din Portugalia. 1 comentarii
  • 30 ianuarie 2016
    sdfsd "Mi-e dor de Romania, i s-a rupt inima cnad am plecat de la cluj.",deci de la persoana 1 s-a sarit direct la a 3 a. Vorbea Felgueiras despre el la pers. a 3 a? Bine, "cnad" nu-l mai bagam in seama ca este un fel de bonus la voi aici pe site-ul asta sportiv. Am si eu o intrebare,exista pozitia de redactor la "prost.ro"?Daca nu,angajati?...
Mesajele protestatarilor: ”Nu mai reprezentăm nimic pentru ţara asta, suntem buni doar în preajma alegerilor!”
BRAT