8 nume pe lista lui Lucescu! Ce jucatori vrea Razvan pentru titlu! Ghioane, Maftei si Spadacio sunt BOMBELE lui Copos
Copos a facut o lista de 8 jucatori pentru Rapid, dar ii anunta pe fani ca va transfera doar 2. Spadacio e aproape de revenirea in Giulesti.
Rapid a gasit inlocuitor si pentru intarziatul Rui Duarte. E bulgarul Milanov de la Vaslui, pe care Zotta l-a sunat inaintea meciului cu scandal Vaslui - Rapid.
"Avem tinte clare in acest inceput de an. Avem opt jucatori, din care vom transfera doi", spune Copos.
Varga, Maftei, Curelea, Ghioane, Milanov si Spadacio sunt pe lista lui Copos.
"Noi nu anunţăm transferuri care în final nu se realizează, cum face Gigi Becali Machiavelli", spune Copos
Pe Spadacio l-a vrut si Steaua. Aflat la final de contract cu Rapid, lui Rui Duarte i-a trecut prin cap sa-si incerce norocul la Steaua.
Vezi ultimele rezultate si stirile in timp real pe telefonul tau mobil: m.sport.ro
-
Copos: "Strangem din dinti si luam 2 jucatori dintr-o lista de 8!" Vezi cine sunt si ce obiectiv are Rapidul!
George Copos a declarat ca gruparea giulesteana are in vedere in campania de transferuri din aceasta pauza competitionala opt jucatori din care va transfera doi.
- Cel mai bun stranier roman din 2011 vrea sa conduca Rapidul de langa Copos! Ce mesaj i-a trimis Cel mai bun stranier din 2011, castigator al Europa League, il anunta pe Copos ca vine sa conduca Rapidul impreuna cu el. Copos il asteapta inca de acum pe Sapunaru, pe care Porto vrea sa-l vanda.
- Maratonistul care baga spaima in TOTI infractorii din Bucuresti! Cine e cel mai rapid agent de politie din Romania La Olimpiada de la Londra am putea participa si cu cel mai rapid politist din lume. E cunoscut drept ... agentul "Talpa iute".
- Copos si-a pus o singura dorinta in 2012: sa ia titlul cu Rapid! Ce l-a impresionat la megapetrecerea cu 700 de invitati din Poiana Copos a petrecut mai ceva ca la nunta - alaturi de 700 de invitati, la hotelul sau din Poiana.
- UPDATE: Lucescu a iesit din operatie dupa 2 ore! TREI chirurgi l-au operat: "Pacientul se afla la Terapie Intensiva, inca pot aparea complicatii!" Mircea Lucescu a fost implicat intr-un grav accident rutier in Bucuresti. | VEZI AICI TOATE AMANUNTELE DESPRE STAREA LUI MIRCEA LUCESCU
-
Iti doresti o colaborare platita cu FMgroup? Eu nu ti ofer link-uri pretinzand ca de pe urma lor te vei imbogatii, eu iti ofer seriozitatea unei discutii telefonice sau fata in fata, ceva concret si de viitor. Daca esti interesat de oferta mea da mi un e-mail la adresa fm.motivation@yahoo. com sa iti explic totul despre aceasta afacere....
Raspunde » -
spadacio si curelea ar fi jucatorii buni pt rapid pt ca le lipseste atacul..astia st jucatori de atac//si ar mai trebuii 1 ca marcos antonio in jumate acolo =))...
Raspunde » -
Iti doresti o colaborare platita cu FMgroup? Eu nu ti ofer link-uri pretinzand ca de pe urma lor te vei imbogatii, eu iti ofer seriozitatea unei discutii telefonice sau fata in fata, ceva concret si de viitor. Daca esti interesat de oferta mea da mi un e-mail la adresa fm.motivation@yahoo. com sa iti explic totul despre aceasta afacere....
Raspunde » -
Esti passionat de p_o_k_e_r si nu ai bani sa joci? Stii ca exista un site care iti da 50 de dolari bani reali ca sa joci si sa inveti p_o_k_e_r la nivel profesional? intra aici b*i*t.*ly/P*SH*o*me (fara stelute *) si inregistreaza-te. Va trebui sa treci un test pentru ati demonstra cunostintele in domeniu. Mult noroc! (anuntul se adreseaza doar persoanelor cu o varsta minima de 18 ani) Bmhqoc...
Raspunde » -
meciuri live pe FREEFLASHFOOTBALL . C O M...
Raspunde »
-
259228 afisariVIDEO / Bute a fost facut KO de Froch! "A facut o GRESEALA care i-a fost fatala!" Cum arata REVANSA perfecta pentru milioane de romani:
-
35830 afisariCinci mutari despre care vorbeste toata Europa cu 5 romani in prim plan! Primul pe lista lui Wenger: romanul pe care Arsenal vrea sa dea 15 milioane. City il vrea si ea!
-
28390 afisariVIDEO: Primele IMAGINI cu Bute dupa meci! Cum arata dupa primul KO primit in cariera! Mesajul lui Bute pentru romani:
-
24794 afisariHagi, la un meci de Liga I! Un stelist din primul 11 ajunge la Viitorul! Ce super transfer pregateste "Regele":
-
23456 afisariMourinho s-a dus pana la Hamburg dupa el si i-a facut semn din tribuna: Gata, te iau la Real! Costa 35 de mil. de euro! VIDEO
-
Acum 4 ore si 30 minute | 0 min | 30652 afisari
-
26 mai 2012, 17:19 | 0 min | 24135 afisari
-
Acum 21 ore si 30 minute | 0 min | 20279 afisari
-
Acum 21 ore si 39 minute | 0 min | 12377 afisari
-
Acum 21 ore si 39 minute | 0 min | 7961 afisari
-
25 mai 2012, 20:12 | 0 min | 6368 afisari
-
25 mai 2012, 20:09 | 0 min | 5849 afisari
-
Acum 19 ore si 29 minute | 0 min | 5082 afisari
-
25 mai 2012, 19:18 | 0 min | 3758 afisari
-
Acum 21 ore si 30 minute | 0 min | 3528 afisari
- Urmeaza
-
27 May 2012, 18:00Stiri Sport.ro (DIRECT)
-
27 May 2012, 19:00Local Kombat Daniel Ghita - Brian Bad Ass Douwes (EXPLOZIV)
-
27 May 2012, 20:00Spargatorii de ris (PREMIERA)
LiveScores

Romania a exportat armament in valoare de 131 de milioane de euro in 2011, in crestere cu 6% fata de anul precedent si cu aproape 30% fata de exporturile din 2009, conform rapoartelor trimestriale publicate de Departamentul pentru Controlul Exporturilor din cadrul Ministerului de Externe, scrie gandul.info.

Cuvintele folosite de Steve Jobs ar supara orice fan Apple.

Comentariile articolului