"7 motive pentru care Germania va trece de Italia". Nemtii de la Bild sunt siguri de semifinale la Euro 2016

Germania Euro 2016 Italia Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2016, 14:17
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2016, 14:21

Sferturile UEFA EURO 2016 se vad la ProTV: Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

Am avut finala din optimi la Euro, acum urmeaza finala din sferturi. Italia intalneste Germania, sambata, de la ora 22:00, in direct la ProTV.

Nemtii de la Bild sunt convinsi ca nu vor rata semifinalele campionatului european din Franta. Jurnalistii germani au publicat "7 motive pentru care Germania va trece de Italia" in meciul de la Bordeaux.

1. BOATENG - Starul lui Bayern este intr-o forma de vis la acest European, atat in defensiva, dar si in atac, asa cum am vazut prin golul marcat cu Slovacia.

2. PENTRU CA GERMANIA STIE CUM SA-L ELIMINE PE CONTE - Jucatorii lui Bayern au eliminat Juventus-ul condus de Antonio Conte in sferturile Champions League din 2013.

3. KHEDIRA LE STIE SECRETUL DEFENSIVEI - Mijlocasul a evoluat la Juventus si cunoaste totate secretele Italiei, mai ales mecanismul BBC (Barzagli, Bonucci, Chiellini)

4. LOW NU MAI GRESESTE ACUM - Si-a recunoscut greselile comise in 2012 in fata Italiei, iar acum nu va mai gresi in alcatuirea echipei de start.

5. BUFFON A RECUNOSCUT SUPREMATIA LUI NEUER - Pana si Buffon, capitanul Italiei, a recunoscut ca Neuer este cel mai bun in acest moment: "E mai puternic decat mine, e tanar si e impresionant"

6. DE CE ITALIA E AROGANTA - Nationala e mult prea increzatoare in propriile forte, mai ales acum dupa victoria cu Spania.

7. MARIO GOMEZ - Dupa un sezon exceptional la Besiktas cu 25 de goluri si un titlu, Low i-a mai dat o sansa si pana acum nu a dezamagit. Mario Gomez a revenit la forma sa de odinioara.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!