5 schimbari pe care Reghecampf vrea sa le faca de urgenta la Steaua, dupa primul meci oficial din 2016

Steaua Laurentiu Reghecampf Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Februarie 2016, 09:47
Data actualizarii: Marti 16 Februarie 2016, 09:49

Steaua a castigat cu 2-0 meciul cu Chiajna, dar Reghecampf nu este multumit. Antrenorul Stelei insista ca va trebui sa schimbe cateva lucruri, daca vrea ca echipa sa sa devina campioana la sfarsitul acestui sezon.

Joc dintr-o atingere

Laurentiu Reghecampf s-a declarat nemultumit la finalul meciului cu Chiajna de faptul ca echipa sa nu joaca cu pase dintr-o singura atingere. Acesta a transmis un mesaj pentru fotbalistii mai tehnici din joc, in care le-a cerut sa-si asume actiuni personale doar in momente absolut necesare. Mesajul a parut mai mult pentru Hamroun, unul dintre cei mai buni jucatori stelisti cu Chiajna, care alege insa in cele mai multe momente din meci sa joace singur.

Concentrare pe 100% din durata meciului

O alta nemultumire a lui Reghecampf a fost lejeritatea cu care echipa a tratat meciul dupa ce s-a vazut in minutul 30 cu 2-0 pe tabela de marcaj. Antrenorul Stelei le-a reprosat fotbalistilor sai ca s-au relaxat prea repede, iar alte adversare mai puternice nu le vor permite sa faca asa ceva.

Mai multa claritate in fata portii

Ratarile au fost un alt capitol atins de Reghecampf la finalul partidei de la Chiajna. Marica a avut doua ocazii importante, Hamroun a ratat singur in fata portii, la fel si Chipciu, iar Stanciu a avut un sut de 3-0 pe final de meci, insa Matache a intervenit excelent. Antrenorul Stelei a avertizat inca din cantonamentul din Antalya ca echipa sa are nevoie de mai multa incisivitate in atac si claritate in fata portii.

Marica ramane izolat

In ciuda unor momente bune, Marica este in continuare rupt de restul echipei. Atacantul adus sa fie golgheter in acest sezon inca nu pare integrat complet in jocul echipei si are nevoie de mai multa sustinere din partea mijlocasilor.

Transferurile de atac nu au reusit sa se impuna

Cu exceptia lui Pintilii si Tamas, Gebhart, Marica si Bawab arata ca mai au nevoie de timp ca sa se adapteze cerintelor tactice de la Steaua. Forta echipei sta in prezent in continuare in Varela, Hamroun si Stanciu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!