19 decembrie 2011 22:38 | 0 voturi | 10 comentarii
Marimea textului

3 jucatori pleaca, Becali va anunta doua transferuri in 24 de ore! De cine se desparte oficial Steaua in aceasta iarna

STEAUA 1-0 VOINTA SIBIU | Gigi Becali e multumit de echipa si anunta ca va lua pentru inceput doi jucatori.

3 jucatori pleaca, Becali va anunta doua transferuri in 24 de ore! De cine se desparte oficial Steaua in aceasta iarna

Becali visa in urma cu o saptamana sa aduca 6 jucatori pentru Europa League. Dupa ce a aflat ca poate face o singura mutare pe lista EL, a decis sa restranga lista.

Dupa ultimul meci al Stelei din 2011, 1-0 cu Vointa Sibiu, Gigi Becali a anuntat ca vrea sa aduca 2 jucatori, carora o sa le spuna numele in 24 de ore.

3 stelisti deja isi fac bagajele. Emeghara si Galamaz vor pleca, iar Latovlevici asteapta sa se transfere in Franta:

"Emeghara, Galamaz si posibil Latovlevici! Doi jucatori o sa aduc, o sa anunt in 24 de ore.",a declarat Gigi Becali dupa meciul cu Vointa Sibiu.

Citeste despre: Steaua, George Galamaz, Gigi Becali, Iasmin Latovlevici, Ifeanyi Emeghara

Vezi ultimele rezultate si stirile in timp real pe telefonul tau mobil: m.sport.ro

Comentariile articolului

• SIMO
    20 decembrie 2011
    0+ 0-
    VREA SA POATA ACU SA IA...
    Raspunde »
  • anti jiji
    20 decembrie 2011
    0+ 0-
    ASTA E STEAUA ,GALAMAZ CE CREDEAI CA DACA LE RIDICI RATINGUL RAMAI ACOLO PE VIATA ? NUUUU,EI ASA OBISNUIESC CHIAR SI CU EMBLEMELE LOR ! NU VREI SA VII LA PLOIESTI ? ACUM STII SI ORASUL,PE DRAGOS L-AM INCHIS SA NU TE AGRESEZEEE!?...
    Raspunde »
  • ulea
    20 decembrie 2011
    0+ 0-
    "...va anunta doua transferuri in 24 de ore!... va anunta pe dracu' sa va ia !!!!!...
    Raspunde »
  • Neemeroth
    20 decembrie 2011
    0+ 0-
    Oo ce ne tine nea jiji in suspans, frate... nu mai rezist. Mi-am intors clepsidra si o privesc neincetat...
    Raspunde »
  • Sabau Mihai
    20 decembrie 2011
    4+ 1-
    Damir Sovsic + Varga la steaua si ajung in finala Europa League , cred ca Damir Sovsic este mijlocasul de care steaua are nevoie ,este jucatorul capabil sa construiasca si sa ofere pase si shoturi de calitate ,iar Varga este unul dintre cei mai buni fotbalisti romani de banda ai momentului iar stelei ii lipseste o aripa dreapta......
    Raspunde »
  • steaua23
    20 decembrie 2011
    2+ 1-
    DAMIR SOVSIC si MORAES...
    Raspunde »
  • Qnlqpmu
    19 decembrie 2011
    0+ 0-
    Esti passionat de p_0_ker si nu ai bani sa joci? Stii ca exista un site care iti da 50 de dolari bani reali ca sa joci si sa inveti p_0_ker la nivel profesional? intra aici b*i*t.*ly/P*SH*o*me (fara stelute *) si inregistreaza-te. Va trebui sa treci un test pentru ati demonstra cunostintele in domeniu. Mult noroc! (anuntul se adreseaza doar persoanelor cu o varsta minima de 18 ani) Qnlqpmu...
    Raspunde »
  • dggfd
    19 decembrie 2011
    0+ 1-
    Salutare. Am descoperit acum cateva ore un joc online super interesant, se cheama A*I*D*R*A*C*I* si il gasiti pe site-ul AI*DRACI. RO (FARA STELUTA*) --- e un joc cu si despre dracii pe care ni-i creeaza tuturor tara noastra, Romania. Deci intrati pe AI*DRACI punct RO (FARA STELUTA*) , intrati pe serverul 2 cel de speed este cel mai nou. bafta!!!!...
    Raspunde »
  • 32131
    19 decembrie 2011
    0+ 1-
    Salutare. Am descoperit acum cateva ore un joc online super interesant, se cheama A*I*D*R*A*C*I* si il gasiti pe site-ul AI*DRACI. RO (FARA STELUTA*) --- e un joc cu si despre dracii pe care ni-i creeaza tuturor tara noastra, Romania. Deci intrati pe AI*DRACI punct RO (FARA STELUTA*) , intrati pe serverul 2 cel de speed este cel mai nou. bafta! ! !...
    Raspunde »
  • ffffff
    19 decembrie 2011
    0+ 0-
    Salutare. Am descoperit acum cateva ore un joc online super interesant, se cheama A*I*D*R*A*C*I* si il gasiti pe site-ul AI*DRACI. RO (FARA STELUTA*) --- e un joc cu si despre dracii pe care ni-i creeaza tuturor tara noastra, Romania. Deci intrati pe AI*DRACI punct RO (FARA STELUTA*) , intrati pe serverul 2 cel de speed este cel mai nou. bafta....
    Raspunde »

Vezi toate video-urile »

• Urmeaza
  • 27 May 2012, 18:00
    Stiri Sport.ro (DIRECT)
  • 27 May 2012, 19:00
    Local Kombat Daniel Ghita - Brian  Bad Ass Douwes (EXPLOZIV)
  • 27 May 2012, 20:00
    Spargatorii de ris (PREMIERA)
Vezi tot programul »