3 septembrie 2010 22:34 | 0 voturi | 797 comentarii
Marimea textului
Vezi ultimele rezultate si stirile in timp real pe telefonul tau mobil: m.sport.ro

Comentariile articolului

• Gabytzu
    6 septembrie 2010
    0+ 0-
    Razvane afara k cocis,florescu,:parerea mea k ar fi buni un stefan radu,iulian apostol ,galamaz,ADRIAN MUTU etc...
    Raspunde »
  • robert11
    6 septembrie 2010
    1+ 0-
    afara cu tine bah razvane,ce cauti tu sa antrenezi nationala knd tu ai fost un amarat de portar,cel mai potrivit antrenor in acest moment este dan petrescu.
    Raspunde »
  • gigi
    5 septembrie 2010
    0+ 0-
    O.M.F.G !!!!!!!!!!!!
    Raspunde »
  • Catalin
    5 septembrie 2010
    0+ 0-
    Este un raspuns simplu de ce echipa nationala nu mai bate pe nimeni LIPSA DE VALOARE .Am auzit la comentator la bara Lui Marica ca sa speriat de ocazia pe care a avuto , atunci domnailor ne scuzati esti fotbalist sau o mamaliga, si de ce facem noi atat tamtam, ce atate calificari ce noi suntem Franta,italia,Barzilia etc ,la franta este o probleme nu la noi noi nici o data nu am facut mari performante cu echipa nationala ce am avut un sfret de finala si acum suntem Brazilia . Nu o sa ne califica dar sa de Dumnazeu ca jucatorii sa ma contarazica
    Raspunde »
  • cos
    5 septembrie 2010
    0+ 0-
    asta e valoarea
    Raspunde »
  • Sorin
    4 septembrie 2010
    0+ 0-
    Adidasi, imbracaminte 100% originale, livrare in 24 de ore oriunde in tara! NOU: PLATESTI 2 PRODUSE SI IL PRIMESTI PE AL 3-LEA GRATIS! Intra aici daca esti interesat: tiny.cc/originale_ro6 (copiaza linkul in bara de url)
    Raspunde »
  • Boti
    4 septembrie 2010
    0+ 1-
    Amintirile despre Romania este foarte bun. In timpul comunismul Romania 5 - 1 Albania. Acum ce se intimpla. De ce numai este foarte slab. Acum este foarte inebuneste. Romania nu mai pleaca la 2012.
    Raspunde »
    m... boti
    5 septembrie 2010
    0 0
    wow... sa stii ca aminitirile sunt foarte triste. nici sa scriem nu suntem in stare
    Raspunde »
    unu
    5 septembrie 2010
    dobitovule s-o fi nascut in alta tara si o fi invatat de la masa si de la tacso romana!!!boule
  • dan
    4 septembrie 2010
    0+ 1-
    prin anii '90 am avut echipa de aur. acum avem achipa ratatilor, betivilor si chiulangiilor, antrenorcare stie de toate numai sa antreneze nu si o federatie nepasatoare care nu pare interesata de rezultatele echipei nationale. si ei mai vor suporteri in tribune care sa-i sustina. asta-i nerusinare curata. renuntati domnilor. ne rade lumea. chiar nu va pasa???????????
    Raspunde »
  • Daniel
    4 septembrie 2010
    0+ 0-
    La faza golului primit au gresit radoi si tamas, a sarit muzaka ala sau cu ii zice, dintre ei de acolo, si a dat cu capu, lobont n-a avut ce sa-i faca. bulevardu tamas...stiti ce liber e.... Sa aducea si astia de la federatie un antrenor strain, uite cum are grecia ca aia sunt mai rau ca noi in criza si isi permit pe neamtu ala...dupa luce ar fi bun unu strain. Si sa mai naturalizeze si ei din jucatorii astia straini : wesley, traore, etc. sanse de euro sunt...da...
    Raspunde »
  • Daly
    4 septembrie 2010
    2+ 0-
    Razvaneee nu mai juca cu FLORESCU COCIS MARICA titulari lasa'i acasa la ********* nu e de ei nationala.Baga'l pe GAlamaz,MUresan,STancu,Bilasco titulari ei sunt viitoru romaniei.Bogdan stancu a demonstrato si la steaua si la nationala ca stie jocu.
    Raspunde »

Vezi toate video-urile »

• Urmeaza
  • 27 May 2012, 18:00
    Stiri Sport.ro (DIRECT)
  • 27 May 2012, 19:00
    Local Kombat Daniel Ghita - Brian  Bad Ass Douwes (EXPLOZIV)
  • 27 May 2012, 20:00
    Spargatorii de ris (PREMIERA)
Vezi tot programul »