10 milioane de euro ca sa vina Piturca! Becali: "Schimb Steaua RADICAL!"
500 la suta Piturca - inseamna ca el vrea sa vina si eu iL vreau! Asa calculeaza Becali.
Piturca nu i-a dat, inca, niciun raspuns lui Gigi Becali, care nu exclude varianta sa continue cu Stoichita! Chiar daca Stoichita ieri la Pitesti si-a luat adio de la toata lumea... cu lacrimi in ochi.
De ziua copilului Steaua va avea antrenor - s-a jurat Becali. Pana atunci mai asteapta raspunul lui Piturca.
Daca pana pe 1 iunie Piturca nu da un raspuns, Becali nu-l mai asteapta. Aduce alt antrenor.
Si Mititelu trage sa-l aduca pe Piturca la Craiova. Se chinuie de aproape un an si tot n-a reusit.
Vezi ultimele rezultate si stirile in timp real pe telefonul tau mobil: m.sport.ro
Castiga o consola Nintendo Wii! Copiaza codul de mai jos si introdu-l in formularul de concurs:
Codul tau este Wii35585
Pentru detalii acceseaza pagina: http://concurs.sport.ro/wii/
-
OFICIAL! Golanski pleaca in Germania! Vezi ce jucator cere Piturca de la Craiova!
Piturca il vrea pe Gaman de la Craiova daca vine la Steaua. E o problema, Becali nu poate sa-l ia. In schimb, Steaua s-ar putea desparti de mai multe nume: Golanski va pleca in Germania, a anuntat patronul Stelei....
-
Becali: "Vine Piturca, dar am si un plan B! Chiar si Stoichita ar putea ramane la Steaua"
Becali anunta ca pana la 1 iunie Steaua va avea antrenor!
-
Fratii Karamyan, OUT de la Steaua? "Avem oferte si de la alte echipe!"
Dupa ultimul meci din campionat, Arman Karamyan spune ca regreta plecarea lui Mihai Stoichita si ia in calcul o despartire de Steaua
-
Piti, la Steaua? Raspunde ironic: "Sa-l credeti pe Gigi daca spune ca 100% sunt la Steaua"
Piturca s-a dus la meciul Craiovei cu Otelul Galati. Fostul selectioner a raspuns ironic la intrebarea daca se duce in Ghencea din vara, asa cum a anuntat patronul Stelei.
-
Haineeeee de vanzareeeee
OCHEELARRII AVIATOR 20 RON
SEPCIII ****** 25 RON
PANNTALONI 3 SFERTURI NIKE 30 RON
BLUZZE NIKE BODY 30 RON\
TRRICOURI NIKE ADIDAS 30 40 RON
TRRICOURRI ECHIPE DE FOTBAL 40 RON
SI MULTE ALTE PRODUSE, CEI INTERESATI MA POT CONTACTA LA IDiocr_store
Raspunde » -
PITIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII NU VINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE RESTU ASA SA FIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Raspunde » -
eu nu mai cred o boaba din ce spune oierul sef :)
sper ca nu peste mult timp,cineva sa-mi dea o veste buna precum ca,jiji s-a inecat in olt ;))
Raspunde » -
ca am asa o pofta sa ma iau de le...mama mama, imi frec mainile si scuip in palme!
Raspunde » -
Stati sa ghicesc...o sa gireze cu banii din drepturile TV pe urmatoarele 50 de sezoane,cum a facut ultima data ca sa plateasca salarii restante de vreo 2-3 luni.Cred ca numai G$P si Sport.ro mai cred ce spune Becali.
Raspunde » -
Becali a bagat 10 milioane la Steaua de cand a venit la club, numai ca ...15 a scos pe transferuri, Radoi, Goian, Dica s.a.m.d ...adunati, depasesc 10 milioane lejer , vreo 20 de milioane din Liga in participarile consecutive si inca o caruta din milioanele care vin anual ca drepturi TV fara sa mai pun vanzarea articolelor promotionale cu insemnele Stelei.
Ce a facut Becali ?! A venit si a gasit o echipa gata facuta, a venit MM Stoica si a cladit o super echipa pe bani putini iar dupa ce jucatorii adusi de MM GRATUIT s-au afirmat, a-nceput parsivul sa-i vanda....
Ce sa faci cu un puscarias care nu e-n stare sa plateasca chiria stadionului si terenurilor care-l inconjoara ?! Aaa, chiria e mare, nu ? Dar BRANDUL STEAUA, CEL MAI MARE DIN ROMANIA ...CUM E ?
Raspunde » -
o vrei nu? Shi eu.Stai la rand.
Raspunde » -
MICHAEL JACKSON TRAIESTEEE!!! vedeti aici motivele care l-au determinat sa isi insceneze moartea,unde se crede ca este si daca va mai reveni.
Raspunde » -
Probabil a ajuns la aceias concluzie ca si majoritatea FARA BANI INVESTITI - REZULTATE ZERO Cine investeste si castiga EX. CFR
Raspunde »
-
49046 afisariTatarusanu si Latovlevici, dezmat cu vodca si femei: au injurat Steaua! Vezi comunicatul clubului
-
27096 afisariUnirea, oferta de cumparare de 8 milioane de euro de la un ... stelist! Vezi cine poate fi noul patron!
-
20001 afisariCe TEAPA! Cum a platit Manchester United de 60 de ori mai mult pe un jucator necunoscut!
-
18364 afisariTOP 12 transferuri facute in ultima zi de mercato!
-
16092 afisariSingura echipa din lume care NU il vrea pe Cristiano Ronaldo!
-
Acum 7 ore si 26 minute | 0 min | 9610 afisari
-
Acum 4 ore si 27 minute | 0 min | 9107 afisari
-
Acum 10 ore si 12 minute | 0 min | 9076 afisari
-
1 septembrie 2010, 22:16 | 0 min | 7947 afisari
-
Acum 12 ore si 43 minute | 0 min | 7684 afisari
-
Acum 3 ore si 59 minute | 0 min | 6566 afisari
-
1 septembrie 2010, 18:59 | 0 min | 4951 afisari
-
1 septembrie 2010, 21:16 | 0 min | 4690 afisari
-
1 septembrie 2010, 20:46 | 0 min | 4313 afisari
-
Acum 12 ore si 44 minute | 0 min | 3878 afisari
- Urmeaza
-
3 Sep 2010, 09:00Stiri Sport.ro
-
3 Sep 2010, 09:05Pe bune cu Mihai Mironica si Radu Banciu
-
3 Sep 2010, 10:00Ora exacta in sport (DIRECT)
LiveScores

Comentariile articolului