27 aprilie 2011 18:33 | 0 voturi | 6 comentarii
Marimea textului

1, 2, 3, 4, curand ii expira contractu'! Matematicianul Pustai face calcule cu Rapid! Mesaj pentru Copos:

Cristi Pustai a vorbit in exclusivitate pentru www.sport.ro despre posibilitatea de a prelua Rapidul!

1, 2, 3, 4, curand ii expira contractu'! Matematicianul Pustai face calcule cu Rapid! Mesaj pentru Copos:

"Sunt onorat daca ma aflu pe lista lui George Copos, dar nu pot lasa echipa acum, cu 6 etape inainte de final. Peste 3 saptamani imi expira contractul si vedem atunci... Pot sa raman in continuare aici, pot sa plec la o noua provocare...", a spus Pustai.

Antrenorul Gazului Metan face deja calcule pentru Rapid. Stie cum i-ar fi cel mai usor echipei din Grant sa prinda Europa.

"Daca finala Cupei se da intre Dinamo si Steaua, Rapid e ca si calificata in Europa. Oricum, nu mai poate rata Europa, este o echipa buna, s-au aprins nervii dupa un esec cu Sportul, dar eu nu sunt de acord. Rapid e singura echipa care a batut-o pe Timisoara, s-a uitat prea repede asta".

Gaz Metan e la 3 puncte in spatele Rapidului si al Stelei. Pustai mai are de jucat meciuri cu Otelul, Dinamo si Steaua. Pe ultimele doua nu le ia in calcul pentru lupta la titlu:

"Dinamo are un punct in fata Stelei, nu stiu ce se mai gandesc dinamovistii la titlu. Merg pe mana provinciei, trofeul de campioana sigur nu ajunge in capitala!"

" Ce face omul asta e matematica pura!" - George Copos

Citeste despre: Cristi Pustai, George Copos, Marius Sumudica

Vezi ultimele rezultate si stirile in timp real pe telefonul tau mobil: m.sport.ro

Comentariile articolului

• ionut
    28 aprilie 2011
    0+ 0-
    in romania nu poti face performanta daca schimbi antrenorul in fiecare an
    Raspunde »
  • LCR
    27 aprilie 2011
    0+ 1-
    Excelent antrenor, nu va lasa Gazu' pentru Rapid !
    Raspunde »
  • gazu
    27 aprilie 2011
    0+ 1-
    robert sincer nu cred ca va veni la rapid pentru ca el si-a construit o familie in medias..o noua vila si nu cred k va parasi asa usor mediasul
    Raspunde »
  • JOIN
    27 aprilie 2011
    0+ 0-
    CEL MAI FRUMOS MANAGER ONLINE DIN LUME www.Redir.Ec/ManagerLeague
    Raspunde »
  • robert
    27 aprilie 2011
    1+ 0-
    chiar as vrea sa vina pustai la rapid...un om de nota 10...tace si face nu ca majoritatea antrenorilor dn romania care st ciobalaiii rau de tot...numy in romania se poate asa cv...
    Raspunde »
  • JOIN
    27 aprilie 2011
    0+ 0-
    CEL MAI FRUMOS MANAGER ONLINE DIN LUME www.Redir.Ec/ManagerLeague
    Raspunde »

Vezi toate video-urile »

• Urmeaza
  • 27 May 2012, 18:00
    Stiri Sport.ro (DIRECT)
  • 27 May 2012, 19:00
    Local Kombat Daniel Ghita - Brian  Bad Ass Douwes (EXPLOZIV)
  • 27 May 2012, 20:00
    Spargatorii de ris (PREMIERA)
Vezi tot programul »