11 august 2009 15:01

VIDEO: Ghita a castigat gala K1 Tokyo dupa ce l-a facut KO pe Lashchenko in finala!

VIDEO: Ghita a castigat gala K1 Tokyo dupa ce l-a facut KO pe Lashchenko in finala!

Bonjasky sau Badr Hari? Click sa vezi cu cine se bate Ghita in drumul spre Yokohama!

Daniel Ghita a fost intr-o forma de vis la K1 Tokyo, unde si-a facut PRAF toti adversarii, numai prin KO in prima runda.

In primul tur, Daniel Ghita l-a invins pe luptatorul britanic John Love, in timp ce in semifinale a dispus, prin knock-out, tot in prima repriza, de reprezentantul tarii gazda, Yuki.

Sportivul japonez a evoluat in semifinale din postura de rezerva, el beneficiind de abandonul sportivului olandez Melvin Manhoef, care a fost nevoit sa se retraga din competitie din cauza problemelor medicale survenite in partida din sferturi.

Ciobanu a fost mai putin norocos, a fost batut chiar din primul meci de Lashchenko.

Romanii s-au razbunat insa cu varf si indesat. Lashchenko a dat in finala K1 Tokyo de Daniel Ghita, care nu l-a iertat si l-a batut din prima runda.

Ghita a reusit sa-l puna de 3 ori la podea pe Lashchenko, numai prin lovituri repetate la coapsa stanga. Lashchenko a cedat, a cazut la podea, iar arbitrul de ring a anuntat KO-ul si o victorie superba a lui Daniel Ghita.

Luptatorul roman s-a calificat la Final Elimination, de unde poate ajunge la Yokohama.

8 comentarii
 • 11 august 2009
  Misu in primii 16 luptatori din lume
 • 11 august 2009
  eu nu a avut adversari cine stie ce dar e bine pt el oricum si-a imbunatatit mult stilul de lupta.poate o sa-l vedem cu luptatori mai buni
 • 11 august 2009
  Dragos nu e in finala . mai are 1 meci in final 16 elimination
 • 11 august 2009
  NICK Bravo tie tata, dupa molta muca, se vede sh rezultatul.Mult succes in continuare, cel mai bun luptator de K1 din romania. Felicitari ink o data ;)

 • 11 august 2009
  Alb-Vishiniu In sfarsit m'am simtit mandru ca sunt roman ! Speram ca intr'un viitor apropiat sa ii avem acolo sus si pe Morosanu si Ciobanu.
 • 11 august 2009
  raduo_O BINE BA , In sfarsit un roman in finala k-1 , gg GHITA , pacat de Ciobanu da sa speram ca la anu o sa fie si el acolo in primii 16 . Sper sa aiba de cat mai multe meciuri in finala Ghita de ce nu sa ajunga in finala:) vs Badr Hari .
 • 11 august 2009
  dbogyy dbogyy multumim ca ati dat live meciurile sunteti niste gunoaie mari gunoaie astia de la sport.ro nu am vazut nimic BRAVO MAGARILOR
 • 11 august 2009
  BR Bravo omule, m-am bucurat foarte mult la victoria ta, meritai ! Stai foarte bine pe picioare si tii garda bine, sper sa ne reprezinti foarte bine in continuare!
  Pacat insa de Ciobanu, speram la ceva bun si din partea lui...
BRAT