» » « «
27 decembrie 2013 21:14

"As renunta la tot pentru o medalie!" Doi romani viseaza inainte de JO de iarna: "Cand ai un vis, trebuie sa faci orice sa-l indeplinesti!" VIDEO

► Taci, screen! Facem testul asta de Craciun?

► STEAUA - U CLUJ, duminica 21:00 LIVE la PRO TV! Bucurestiul petrece! Metroul circula pana la 2 dimineata, iar luni 1 iunie e zi libera! SA NE BUCURAM DE FOTBAL!

Pare o nebunie! Dar sunt romani care viseaza la medalii olimpice la Jocurile de iarna. Pentru visul lor sunt gata sa renunte la familii si la scoala.

Doi romani vor lua startul la schi fond la Jocurile de la Soci. Fost campion mondial de juniori, Pepene s-a calificat la a doua lui Olimpiada. Pentru celalalt loc al Romaniei se bat 3 schiori.

"De cand incepe sezonul din mai si pana in aprilie parcurgi cam 11.000 mii km" spune Paul Pepene.

"M-am apucat de acest sport printr-o prostie, a venit un antrenor la scoala sa faca preselectii pentru schi fond , m-a incantat ideea. La 5 ani am pus schiurile in picioare"
spune Daniel Pripici.

Romania n-a castigat niciodata o medalie olimpica la schi. Acum avem sperante. Mergem in Rusia cu un campion european de juniori. Are 18 ani.

"As renunta la tot, la viata personala, la tot. Cand ai un vis trebuie sa faci tot ce e posibil ca sa-l indeplinesti" mai spune Pripici.

0 comentarii
Paradisul in care traiau hotii romani de buzunare la Paris. Castigau 4.000 de euro/zi si au cheltuit 100.000 de euro pe hotel
BRAT