Un roman si un fost campion al Ligii I, la CEA MAI SLABA ECHIPA din Europa: 0 puncte in actualul sezon, situatie unica pe continent
30 2017 13:04

Un roman si un fost campion al Ligii I, la CEA MAI SLABA ECHIPA din Europa: 0 puncte in actualul sezon, situatie unica pe continent

Nou promovata Benevento este cea mai slaba echipa de pe continent, stabilind un record negativ in Serie A. Formatia este antrenata in prezent de Roberto De Zerbi, fost campion al Ligii I cu CFR Cluj, si il are ca jucator si pe George Puscas.

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Prima intalnire a lui Benevento cu Serie A este una dificila pentru micuta formatie napoletana. Echipa lui De Zerbi si George Puscas este cea mai slaba in Europa in acest moment, fiind singura care nu a acumulat niciun punct in actualul sezon.

Benevento a stabilit un record negativ in Serie A si l-a egalat pe cel al lui Grenoble, care a acumulat 11 infrangeri consecutive in Ligue 1 in stagiunea 2009/10, la finalul careia a si retrogradat in cele din urma.

Daca vor pierde si in urmatoarea etapa, ceea ce e destul de probabil potrivit bookmakerilor, avand in vedere ca vor intalni Juventus, cei de la Benevento pot egala recordul european. In 1930/31, Manchester United a avut 12 infrangeri consecutive, retrogradand din prima liga engleza.

In actualul sezon, o singura echipa "concureaza" cu Benevento. Bulgarii de la Vitosha Bistritsa au 2 puncte dupa 14 meciuri.

Clasamentul din Serie AFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
1 comentarii
  • 31 2017
    Mr. X De Zerbi e numit de o săptămână la echipă. El este efectul nu cauza jocului slab, cum se insinuează in titlu. Dar astea sunt șiretlicuri pentru audiență. Adică nu minți dar nici nu spui tot adevărul....
BRAT