"Sunt gata sa se lupte pentru titlu!" Suprematia lui Juventus, amenintata de AC Milan! Ce spune Kaka
17 august 2017 14:09

"Sunt gata sa se lupte pentru titlu!" Suprematia lui Juventus, amenintata de AC Milan! Ce spune Kaka

Juventus a castigat ultimele 6 titlul in Serie A.

AC Milan va reveni in prim-plan in Italia. Asta crede Kaka, brazilianul care castiga Balonul de Aur pe cand evolua pentru "diavoli" devenind al 8-lea jucator din istoria lui Milan care obtine acest trofeu. Kaka a laudat campania de achizitii si crede ca echipa lui Montella va reprezenta o adversara pe masura pentru Juventus.

AC Milan i-a adus in aceasta vara pe Leonardo Bonucci chiar de la Juventus, plus alti jucatori importanti precum: Andre Silva, Lucas Biglia, Hakan Calhanoglu, Ricardo Rodriguez, Mateo Musacchio, Andrea Conti, Franck Kessie si Fabio Borini.

"Cred ca Milan s-a descurcat foarte bine pe piata transferurilor. Sper si imi doresc ca Milan sa lupte pentru Scudetto in acest sezon si sa se intoarca in UEFA Champions League. Asa vreau pentru Milan. Iubesc acest club, il sprijin. Vreau sa-i vad castigand si sa fie acolo unde merita - in varf!" a spus Kaka pentru Omnisport.

AC Milan debuteaza in noul sezon duminica impotriva celor de la Crotone.5 comentarii
 • 17 august 2017
  Bani falsi de pomana Mediocra nu, dar modesta cat cuprinde. Oricum face parte din cardul echipelor de duzina made in extremul orient. Unde se spala bani sau se dau "bani falsi de pomana". Cine vrea sa vada Milan glorios cautati pe you tube perioada gullit, van basten, rijkaard. Actual Milan e departe de Juve, nici de Atalanta nu e prea aproape, doat geografic de Bergamo!!????...
 • 17 august 2017
  gore din chitila rossonerii ale....m..e steaua ale sa ma pupati la c.aie...
 • 17 august 2017
  Alex Sti ce inseamna echipa mediocra bai priceputule...
 • 17 august 2017
  krisstian SS vine de la Super Stupid cred . Daca Milan e o echipa mediocra inseamna .ca tu te uitI o data pe an la football. La amicale...
 • 17 august 2017
  ss milan maxim locu 3, este o echipa mediocra din italia in ultimii ani au terminat pe locurile 7- 10...
Vineri se adoptă componența Guvernului. Dragnea, întrebat dacă persoanele cercetate penal pot face parte din Cabinet: ”Da!”
BRAT