17 decembrie 2016 21:25

Romania si-a aflat adversara din barajul pentru Mondial. Cu cine se vor duela Neagu & Co pentru turneul final din 2017

Nationala feminina de handbal a Romaniei va infrunta Austria in barajul de calificare la Campionatul Mondial 2017 din Germania, conform tragerii la sorti efectuate sambata de EHF la Goteborg. 

In direct la PRO TV, finala Europa League: Ajax - Manchester United. Miercuri, 24 mai, 21:45! Finala Cupei Romaniei: sambata, 20:45, in direct la Sport.ro: Astra - FC Voluntari!

Romania va disputa prima mansa a Play Off-ului pe teren propriu, intre 9 si 11 iunie, iar returul in Austria intre 13 si 15 iunie. Selectionerul Austriei este Herbert Mueller de origine romana. Austria nu s-a calificat la CE 2016 din Suedia. 

Programul celorlalte meciuri din barajul de calificare la CM 2017

Muntenegru - Belarus
Italia - Serbia
Rusia - Polonia
Ungaria - Slovacia
Ucraina - Spania
Croatia - Slovenia
Cehia - Turcia
Macedonia - Suedia 

La CM 2017 s-au calificat direct Norvegia, campioana mondiala en titre, Germania, tara gazda, Franta, Danemarca si Olanda, semifinaliste la CE 2016. 1 comentarii
  • 18 decembrie 2016
    CCCP Sa speram ca - in sfarsit - se va face o echipa tanara,competitiva,fara senatoare de drept si "simpatiile"lui Dedu din tinerete!O echipa cu o conditie fizica ireprosabila,dornica de performante si nu de contracte individuale cat mai bune!!!Sa speram ca Neagu va intelege ca rolul ei in handbalul romanesc este mult mai profund - decat a straluci individual in meciuri fara mize si impreuna cu lupoaicele tinere - si numai asa - vor castiga medaliile de aur pentru Romania!...
BRAT