29 martie 2016 21:14

CSM Bucuresti se pregateste pentru sferturile Ligii, dar isi asigura si sezonul viitor: inca o superachizitie pentru campioana Romaniei

Pana s-o aduca de la Baia Mare pe Paula Ungureanu, CSM Bucuresti a transferat o frantuzoaica de nationala.

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Gnonsiane Niombla a castigat Europeanul de tineret cu Franta si a fost golgheter in Liga Campionilor pentru Fleury. Acum, jucatoarea de 25 de ani va imbraca tricoul echipei din capitala.

"Suntem ceoncentrati la ceea ce se intampla in prezent, dar nu pierdem din vedere viitorul. Astazi, de dimineata, a semnat cu noi Gnosiane Niombla, o jucatoare foarte valoroasa, careia ii spunem Bine ai venit la CSMB", a spus Bogdan Vasiliu, presedintele CSM Bucuresti.

"Am ales CSM Bucuresti pentru ca are un proiect solid si a fost cea mai buna optiune pentru mine. Abia astept sa ma alatur echipei", a spus si frantuzoaica. Aceasta a preluat tricoul cu numarul 29.

O alta veste buna pentru CSMB este data de revenirea Mayssei Pessoa. Portarita braziliana, care va pleca la finalul sezonului, va putea juca impotriva lui Rostov pe Don.


1 comentarii
  • 10 aprilie 2016
    Gogu Desființarea și pușcărie pentru consilierii care au "delapidat" (conform scursuri ofițer SRI care conduce mccartist (pentru proști forma feroce a stalinismului!) DNA, cel mai mârșav parchet din Europa în disoluție) fonduri pentru finanțarea unor secții de sport. Dar nu postați, că pupați în cur specimenul "ales" de ambasada SUA!...
BRAT