18 decembrie 2016 16:43

CN8, cea mai buna din Europa! Cristina Neagu a fost declarata cel mai bun inter stanga de la EURO si inclusa in echipa ideala


	CN8, cea mai buna din Europa! Cristina Neagu a fost declarata cel mai bun inter stanga de la EURO si inclusa in echipa ideala

Cea mai buna jucatoare a Romaniei la EURO a fost declarata si cea mai buna de la turneul final pe postul sau. Cristina Neagu a fost inclusa in echipa ideala a Europeanului din Suedia.

Bate Cupa! Marti 20:30 Sepsi - Craiova, Miercuri 20:30 Sanatatea - Steaua

Bucurati-va de fotbal, in direct la PRO TV! Marti, 31 octombrie, 21:45: AS Roma - Chelsea! Joi, 2 noiembrie, 22:00 Steaua - Beer Sheva!

Cristina Neagu a fost votata de fani, dar si de specialisti ca fiind cel mai bun inter stanga din lume. Votul fanilor a contat in proportie de 40%, in timp ce restul de 60% a venit din partea specialistilor.

Autoare a 46 de goluri la EURO, Cristina Neagu a fost inclusa in echipa ideala alaturi de jucatoare precum Sandra Toft (portar - Danemarca), Camilla Herrem (extrema stanga - Norvegia), Cornelia Groot (centru - Olanda), Yvette Broch (pivot - Olanda), Nora Mork (inter dreapta - Norvegia), Carmen Martin (extrema dreapta - Spania), Beatrice Edwige (aparatoare - Franta).

MVP-ul turneului final a fost declarata Cornelia Nycke Groot, care va juca in aceasta seara finala impotriva Norvegiei.

FULLSCREEN
Cea mai buna din lume! Cristina Neagu a fost declarata cel mai bun inter stanga de la EURO si inclusa in echipa ideala
  • /
0 comentarii
Tudose îl ironizează pe ministrul Finanțelor: ”A explicat bine, traducerea iese rău la domnia sa”
BRAT