27 aprilie 2013 14:42

VIDEO INCREDIBIL! Jucau golf cand au vazut CROCODILUL in spate! Toata lumea s-a temut de un dezastru! Ce s-a intamplat


	VIDEO INCREDIBIL! Jucau golf cand au vazut CROCODILUL in spate! Toata lumea s-a temut de un dezastru! Ce s-a intamplat

Jucatorii se concentrau sa aiba cele mai precise lovituri cand organizatorii le-au transmis ca e cazul sa intre in panica!

Bate Cupa! Marti si miercuri la PRO X, de la 20:30: Sepsi OSK - CSU Craiova si Sanatatea Cluj - Steaua

Bucurati-va de fotbal, in direct la PRO TV! Marti, 31 octombrie, 21:45: AS Roma - Chelsea! Joi, 2 noiembrie, 22:00 Steaua - Beer Sheva!

Turneul Zurich Classic de la New Orleans a oferit scene de senzatie! Aligatorii au iesit din apa chiar in timpul competitiei cu premii in valoare de 1,15 milioane de dolari. Una dintre reptile s-a aventurat dincolo de mal si l-a speriat rau pe unul dintre cei care urmareau jocul dintr-o masinuta de golf!

Fanii care au vazut incidentul si-au amintit de momentele cumplite de anul trecut, cand un jucator de golf a fost atacat in Florida! Intros cu spatele, a fost prins de picior de un aligator, care a incercat sa-l traga in apa! Veteranul Albert Miller, in varsta de 75 de ani, s-a ales cu rani serioase, insa a primit ingrijiri de urgenta si s-a recuperat. A avut nevoie de nu mai putin de 50 de copci!

FULLSCREEN
VIDEO INCREDIBIL! Bogatii astia jucau golf cand au vazut aligatorul in spate! Toata lumea s-a temut de un dezastru! Ce s-a intamplat
  • /
Citeste si:

#aligator

#golf

#Video

0 comentarii
BRAT