I-a fost furat telefonul si salariul sau a ajuns pe WhatsApp! Clubul a chemat imediat politia! Ce a patit un jucator de la Bayern
20 2016 12:31

I-a fost furat telefonul si salariul sau a ajuns pe WhatsApp! Clubul a chemat imediat politia! Ce a patit un jucator de la Bayern

Colegul sau, David Alaba, a trecut prin aceeasi situatie in 2012.

Toata Romania vede Romania. In direct la Pro TV, meciurile Romaniei la UEFA EURO 2016™!

Vineri, 10 iunie, in direct la PRO TV: Romania - Franta! Cel mai tare meci al fiecarei zile de la Euro e in direct la PRO TV!

Bayern trece printr-un mic scandal dupa ce salariul fundasului Mehdi Benatia, a ajuns sa fie trimis pe WhatsApp in ultimele zile.

Mesajul contine insa detalii si mai importante si confidentiale precum numarul contului banca, asigurarea medicala, detalii despre taxele platite si adresa de acasa!

Singura informatie publicata este legata insa de salariul la Bayern - 6 milioane de euro pe an. Cei de la Bild au publicat o imagine cu detaliile confidentiale dezvaluite despre Benatia, acoperind insa cu negru informatiile private.

Bayern a chemat politia iar aceasta investigheaza cum au ajuns online aceste informatii, suspectand ca au fost furate din masina lui Benatia. Conform legilor in ceea ce priveste confidentialitatea din Germania, persoanele responsabile pentru acest lucru pot avea probleme mari pentru ca au publicat aceste informatii pe WhatsApp.

0 comentarii
»
Anunt ingrijorator venit din partea ANM. Ce se va intampla in august in Romania
BRAT