Sa joci cu Messi nu e asa usor precum pare! Dani Alves, dezvaluiri in premiera despre plecarea sa si a lui Neymar
29 2018 21:56

Sa joci cu Messi nu e asa usor precum pare! Dani Alves, dezvaluiri in premiera despre plecarea sa si a lui Neymar

Sa joci cu Messi nu e asa usor precum pare. O spune chiar Dani Alves, cel care a vorbit intr-un interviu si despre plecarea lui Neymar de la Barca.

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Dani Alves a vorbit intr-un interviu acordat FIFA, el explicand, printre altele, motivele plecare lui Neymar de la Barcelona la PSG. Sub acest paravan se pot ascunde, insa, si motivele plecarii sale.

"Cred ca Neymar este, alaturi de Messi, cel mai influent fotbalist din fotbalul mondial in momentul acesta.

Problema este ca trebuia sa iasa putin din umbra. Sa joci cu un fotbalist atat de unic precum Leo Messi este cel mai incredibil lucru care ti se poate intampla, dar te face uneori sa te intrebi daca esti intr-adevar bun sau Messi face de fapt totul pentru echipa", a spus Dani Alves.

Alves a mai sugerat ca transferul lui Neymar ii ofera acum posibilitatea brazilianului de a castiga trofee individuale.

"Am iubit intotdeauna sa joc alaturi de Messi, dar el este argentinian. Eu si Neymar suntem brazilieni. Mai devreme sau mai tarziu trebuia sa jucam unii impotriva celorlalti.

Cred ca Neymar are acum mai multe sanse de a castiga trofee individuale. E important ca Neymar sa isi urmeze singur calea", a mai spus Dani Alves.1 comentarii
  • 29 2018
    Oltenia-Y-Fruncea Totul se rezuma la bani, stimabililor, restul e knkn...for the other side, "atat de unic si cel mai incredibil" nici marean vanghelie nu era capabil sa le dea pe goarna! I like french!...
BRAT