6 2016 20:20

Vestele UNICE in Romania cu care acesti jucatori se antreneaza! Ce poarta ca sa nu mai joace cu capul in pamant

Inainte de Dinamo - Steaua, la Bucuresti s-a jucat derbyul ... Chelsea-Arsenal.

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Copiii au fost obligati sa joace cu veste speciale ca sa tina capul sus pe teren.   

Cu vestele pe ei, copiii de la Chelsea n-au mai tinut privirea in pamant. I-au invins pe rivalii de la Arsenal cu 14 la 2. Si parintii au dat recital pe margine.

Copiii de la Chelsea si Arsenal se vor culca mai tarziu joi - se vor uita la PROTV, de la ora 22, la Liverpool - Manchester United !Citeste si:

#Chelsea

1 comentarii
  • 10 2016
    Parvulescu Lucian Sunteti inimaginabili , toti sunt cate ceva , numai meserii : bancher , contabili , avocati , stlisti , doctori , experti in domenii , redactori , reporteri , prezentatori etc , ce naiba va uitati ca dementii aia , aveti pretentii sa jucati in prima serie cu cine stie , nu vedeti ca se faulteaza intr-una , nu atingi nici mingea , ce inseamna panarama asta , cine va zice cine stie ce , la ce meci va uitati , eu nu am ce zice , am zis eu ca ma consider sau sunt sau ma cred cine stie ce , ma sa fie , de ce nu spuneti voi ce trebuie si nu aveti ce zice pe urma , nu am nimic , maine nu am sa vin , decat sambata , bafta si mai ganditi ca daca asa se joaca in prima serie cu faulturi intr-una nu aveti sanse , mai avea putin si sareau prin prelata dupa scaune , nu s-a jucat din 60 minute nici macar 10 minute , ia mai numarati si faulturile peste 45 - 50 faulturi , ce meci ati vazut , eu nu am nici o meserie dar nu ma afecteaza , o zi buna ....
BRAT