Ultimul lor meci la Steaua? Lista jucatorilor care isi pot lua adio odata cu ultimul meci din 2014

Steaua Cornel Rapa Costel Galca Ionut Neagu Paul Parvulescu Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Decembrie 2014, 13:12
Data actualizarii: Duminica 14 Decembrie 2014, 13:19

Azi LIVE text pe www.sport.ro, sferturile Cupei Ligii: Astra 16:30 Viitorul, CSMS Iasi 20:00 Steaua

Meciul cu CSMS Iasi de astazi din sferturile Cupei Ligii ar putea fi si ultima lor sansa de a mai prinde minute in tricoul Stelei. Au jucat cateva meciuri in ultimii ani, au fost mereu a doua sau chiar a treia varianta de rezerva, acum Galca i-a adus ca sa califice Steaua in semifinalele Cupei Ligii.

Odata cu iesirea din Europa, Steaua se va concentra pe Campionat si Cupa. Cupa Ligii este pentru "lotul 2" din Ghencea, care s-ar putea subtia din iarna.

Trei dintre jucatorii luati de Galca in lotul deplasat la Iasi ar putea sa joace diseara ultimele lor meciuri in tricoul Stelei. Parvulescu, fundasul stanga pentru care Steaua s-a luptat cu Dinamo sa-l ia de la Gaz Metan Medias, a disparut aproape complet din echipa Stelei dupa dezastrul cu Ludogorets.

Un al nume "pe cale de disparitie" este Neagu. Mijlocasul central venit de la Galati nu mai are nicio sansa sa joace la Steaua in acest sezon. Breeveld a fost adus la dorinta lui Galca, Prepelita face meciuri din ce in ce mai bune, Bourceanu s-a reintegrat la Steaua, iar Sanmartean este de neinlocuit.

Al treilea nume la care Steaua ar putea renunta la iarna este Rapa. Adus de la Otelul din postura de campion, Rapa nu s-a integrat la Steaua si a pierdut contactul cu prima echipa, dupa venirile lui Papp si Luchin.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!