Ultimele informatii despre starea lui Danut Lupu: fostul fotbalist, conectat la "plaman artificial", insa constient
28 ianuarie 2016 10:52

Ultimele informatii despre starea lui Danut Lupu: fostul fotbalist, conectat la "plaman artificial", insa constient

"Danut e constient, poate sa vorbeasca, dar are probleme cu plamanii si respira prin aparate. Am inteles ca a fost la un turneu in sala si a contactat un virus". Este dezvaluirea facuta de un apropiat al fostului fotbalist, in continuare internat la Matei Bals.

O noua experienta in tribuna de peste 1 milion de oameni! DESCARCA GRATUIT noua aplicatie Sport.ro! Bucurati-va de fotbal

Bucurati-va de fotbal! Marti, 21 februarie, 21:45 Manchester City - AS Monaco! Joi, 23 februarie, 22:00 Genk - Astra, in direct la PRO TV!

Fostul international Danut Lupu se afla in continuare internat la sectia de terapie intensiva a Institutului Matei Bals, dar starea sa este una mai buna. Totusi, acesta are nevoie de un aparat pentru a putea respira normal.

O spune un apropiat al lui Danut Lupu, citat de Valahia TV. Primarul localitatii Singureni, acolo unde Danut Lupu mai juca fotbal pentru echipa din divizia judeteana, a vorbit despre starea acestuia.

"Respira prin aparate. Poate sa vorbeasca, dar are probleme cu plamanii, respira mai greu. Am inteles ca a fost la un turneu in sala si a contactat un virus", a spus acesta.

Danut Lupu a fost internat in urma cu mai multe zile la sectia de terapie intensiva a Institutului de Boli Infectioase Matei Bals.

"S-a intamplat la Galati, a venit ambulanta si l-a adus la Bucuresti. A fost o raceala banala, pe care a neglijat-o. A crezut ca o duce pe picioare, ca e puternic, mai ales ca facea miscare. Nu a tratat boala, acum este la terapie intensiva, la perfuzii. Doar eu si mama avem voie sa intram la el in salon", a dezvaluit si Razvan Lupu, fiul fostului mare fotbalist, pentru Sport News.

"Nu este adevarat ca e in coma, e lucid, vorbeste", a mai spus acesta.0 comentarii
Ministrul de Interne, Carmen Dan, audiat la DNA. Teodor Melescanu ar urma sa fie si el chemat in fata procurorilor
BRAT