28 2016 10:52

Ultimele informatii despre starea lui Danut Lupu: fostul fotbalist, conectat la "plaman artificial", insa constient

"Danut e constient, poate sa vorbeasca, dar are probleme cu plamanii si respira prin aparate. Am inteles ca a fost la un turneu in sala si a contactat un virus". Este dezvaluirea facuta de un apropiat al fostului fotbalist, in continuare internat la Matei Bals.

Fostul international Danut Lupu se afla in continuare internat la sectia de terapie intensiva a Institutului Matei Bals, dar starea sa este una mai buna. Totusi, acesta are nevoie de un aparat pentru a putea respira normal.

O spune un apropiat al lui Danut Lupu, citat de Valahia TV. Primarul localitatii Singureni, acolo unde Danut Lupu mai juca fotbal pentru echipa din divizia judeteana, a vorbit despre starea acestuia.

"Respira prin aparate. Poate sa vorbeasca, dar are probleme cu plamanii, respira mai greu. Am inteles ca a fost la un turneu in sala si a contactat un virus", a spus acesta.

Danut Lupu a fost internat in urma cu mai multe zile la sectia de terapie intensiva a Institutului de Boli Infectioase Matei Bals.

"S-a intamplat la Galati, a venit ambulanta si l-a adus la Bucuresti. A fost o raceala banala, pe care a neglijat-o. A crezut ca o duce pe picioare, ca e puternic, mai ales ca facea miscare. Nu a tratat boala, acum este la terapie intensiva, la perfuzii. Doar eu si mama avem voie sa intram la el in salon", a dezvaluit si Razvan Lupu, fiul fostului mare fotbalist, pentru Sport News.

"Nu este adevarat ca e in coma, e lucid, vorbeste", a mai spus acesta.0 comentarii
BRAT