Salvarea TEMPORARA pentru National Arena: "Am chemat toate echipele de la ISU!" Ce solutie ar putea exista ca stadionul sa se redeschida
6 2016 12:36

Salvarea TEMPORARA pentru National Arena: "Am chemat toate echipele de la ISU!" Ce solutie ar putea exista ca stadionul sa se redeschida

Romania viseaza ca meciul cu Spania sa se joace pe National Arena. Exista o solutie.

Vineri, 10 iunie, in direct la PRO TV: Romania - Franta! Cel mai tare meci al fiecarei zile de la Euro e in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania. In direct la Pro TV, meciurile Romaniei la UEFA EURO 2016™!

Autoritatile incearca in acest moment sa gaseasca o solutie pentru ca stadionul sa primeasca o autorizatie temporara.

"Lucram zilele acestea la o chestiune practica. Am chemat toate echipele de la ISU, de la noi, de la MDRAP, primarul general."

"Toti lucram, de exemplu pentru a vedea cum sa optimizam, sa dam o adeverinta temporara pentru Stadionul National, un stadion foarte modern, care are niste sisteme de aparare contra incendiilor, spun niste specialisti, cum nu exista in Europa, pentru ca sunt foarte noi si scumpe."

"Doar ca o deficienta legata de coruptie, de o inadvertenta, de lipsa de organizare la noi, a schimbat un material la copertina care nu era trecut in proiect", a declarat vicepremierul Vasile Dancu pentru Realitatea TV.

2 comentarii
  • 7 2016
    steaua 1947 il iau chinezii in chirie......vor sa cultive bambus si ging-seng.......iar daca ploua si mai curge apa prin prelata.......este perfect pentru cultura de orez............................................................
  • 6 2016
    rekte dati musamaua aia jos si s-a rezolvat. nu mor jucatorii de la o ploaie....
Misterele uzinei de preparare a uraniului de la Feldioara: "Una dintre cele mai incredibile povesti din energia romaneasca"
BRAT