Reactia lui Dragomir dupa condamnarea in dosarul dezafilierii Craiovei: "Am vorbit cu Sandu si radea. De unde 200 de milioane? O sa fim slugi toata viata"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iunie 2016, 13:42
Data actualizarii: Luni 13 Iunie 2016, 20:48

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au fost condamnati la cate 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova. Acestia trebuie sa plateasca despagubiri de 1.1 miliarde lei (DETALII AICI).

Dumitru Dragomir se declara uimit de decizia judecatorilor in dosarul dezafilierii Craiovei si spune ca o va ataca cu apel, la fel ca Mircea Sandu. Fostul conducator al LPF mai spune ca suma de peste 200 de milioane de euro este absurda si nemaintalnita.

"Nu se pune acum decizia in aplicare. nu cred ca este adevarata aceasta chestie. Craiova era in B cand s-a dat decizia. Toti fotbalistii romani din ultimii 10 ani nu valoreaza 220 de milioane de euro. Eu nu cred asa ceva! Inseamna ca doamna judecator este experta in fotbal. Nimeni din Adunarea Generala nu a fost chemat ca martor. Decizia a fost luata in Comitetul Executiv, ca urmare a raportului directorului juridic al FRF, iar AG a consfintit-o.

Nimeni nu a declarat nimic impotriva mea. Eu nu am avut niciun beneficiu si nu mi-am insusit nimic. Am votat democrativ. Ce treaba am eu si LPF? Si eu, si cei din AG suntem nevinovati. Am votat dupa regulamentul FRF, FIFA si UEFA.

Tot ce are FRF, sediu, stadion si terenuri, nu fac 200 de milioane de euro. Este o aberatie. Toti jucatorii romani din ultimii 10 ani nu valoreaza atat. Eu nu cred ca asta este verdictul. Este o aberatie.

Doamna judecator nu a inteles procesul. Ce sa fac? Sa-mi ia viata. Sunt pensionar si am doua case. Sa mi le ia. Este fara precedent, Doamne, Dumnezeule.

Am vorbit cu Sandu si radea. A zis ca nu crede asa ceva. Facem recurs, dar daca dam de cineva ca doamna judecator, nu avem sa facem. O sa fim slugi toata viata noastra, nevinovati...", a spus Dumitru Dragomir la Dolce Sport.

Printre acuzatiile aduse fostilor sefi ai FRF si LPF sunt cele de abuz in serviciu contra intereselor personale in forma calificata, folosire a influentei ori autoritatii persoanei care indeplineste o functie de conducere in cadrul unei persoane juridice fara scop patromonial, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau foloase necuvenite si infractiuena de sustragere de sub sechestru.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!