12 2017 21:17

In urma cu 7 ani, Mititelu refuza Borussia! Acum, Florin Costea joaca in liga 3-a: "Financiar, e bine aici"

Florin Costea vrea sa-si relanseze cariera. Ramane fanul echipei lui Mititelu, chiar daca a refuzat-o in aceasta vara. Dupa aventura in Irak, Costea a ales sa joace in liga a treia, la Sirineasa.

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Mititelu spune ca a refuzat 7 milioane de euro de la Dortmund pentru Costea. Acesta a jucat la stelisti si in Irak, iar acum a ajuns la liderul din liga a treia, ACS Sirineasa. Costea joaca pe stadionul din Petrosani si prima lui adversara va fi echipa a doua lui CSU.

"Sunt legat de Universitatea Craiova, echipa care e in liga a patra, si le doresc multa bafta acolo! Le doresc bafta si celor care sunt in Liga I, dar eu tin doar cu echipa din liga a patra", spune Florin Costea.

Costea isi doreste ca intr-o zi sa joace pe noul stadion din Craiova.

"Am venit aicea pentru ca am primit o oferta foarte buna din punct de vedere financiar. La o oferta mai buna din alta parte, voi gasi intelegere si voi merge acolo", mai spune Costea.1 comentarii
  • 12 2017
    cristi pacat de el ca avea talent dar la distrus acea accidentare in care portarul facea misto de el ca nici nu la atins si arbitru mai avea putin si dadea galben pentru simulare...
BRAT