In 2014 se antrena cu prima echipa, acum a ajuns la Performanta Ighiu. Ce s-a intamplat cu una dintre sperantele lui Dinamo
22 2016 14:13

In 2014 se antrena cu prima echipa, acum a ajuns la Performanta Ighiu. Ce s-a intamplat cu una dintre sperantele lui Dinamo

Vineri, 10 iunie, in direct la PRO TV: Romania - Franta! Cel mai tare meci al fiecarei zile de la Euro e in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania. In direct la Pro TV, meciurile Romaniei la UEFA EURO 2016™!

Ionut Stan a plecat de la echipa secunda a lui Dinamo si a semnat cu Performanta Ighiu, echipa din liga a 3-a. Acesta are 21 de ani si a fost convins de antrenorul Adorian Himcinschi sa semneze cu echipa din Alba Iulia.

„Este un jucator promitator, un copil talentat care poate să ne ajute. Ne bucuram că am ajuns la un acord si am stabilit un contract convenabil pentru ambele parti. Cred în calităţile sale şi sunt convins că am reuşit o achiziţie inspirată. Acum avem dubluri pe toate posturile şi considerăm campania de transferuri încheiată„, a declarat antrenorul Adorian Himcinschi, pentru Ziarul Unirea.

Stan s-a despartit de Dinamo dupa ce a suferit doua operatii la genunchiul drept, ce i-au stopat cariera. Acesta se antrena cu echipa mare inainte sa se accidenteze in 2014.

0 comentarii
Misterele uzinei de preparare a uraniului de la Feldioara: "Una dintre cele mai incredibile povesti din energia romaneasca"
BRAT