15 februarie 2016 20:35

Il mai tii minte pe Claudiu Dragan, fostul atacant al lui Dinamo? Ce a ajuns sa faca la 36 de ani: "Nu ma tem de adversar, n-am luat spaga niciodata"


	Il mai tii minte pe Claudiu Dragan, fostul atacant al lui Dinamo? Ce a ajuns sa faca la 36 de ani: "Nu ma tem de adversar, n-am luat spaga niciodata"

Fost golgheter, posibil viitor primar. La 36 de ani, Claudiu Dragan face un pas curajos.

Miercuri, 29 martie, in direct la PRO TV, 21:30: CSU Craiova - Dinamo! Joi, 30 martie, live la Sport.ro, 21:00: Viitorul - Astra!

Special: Romania de Mondial! Toate informatiile, reactii si comentarii inainte, in timpul si dupa Romania - Danemarca!

Claudiu Dragan a jucat de-a lungul carierei la Dinamo, Universitatea Craiova, FC Arges, FC National ori UTA, evoluand pentru o buna bucata de vreme pe prima scena a fotbalului romanesc.

Aum, insa, acesta vrea sa lase fotbalul pentru problemele cetatenilor dintr-o localitate aradeana, pe care vrea sa o conduca din postura de primar.

SportNews scrie ca Dragan (36 de ani), care a mai ocupat functia secretar al Partidului National Liberal, filiala Arad, intentioneaza sa candideze la alegerile locale in acest an. Acesta spera sa castige primaria localitatii Chisineu-Cris, unde s-a si nascut.

Pentru postul de primar, Dragan va avea un "meci" cu actualul edil, Gheorghe Burdan, in varsta de 80 de ani.

"Nu ma tem de adversar, de ce sa-mi fie frica? N-am luat mita, n-am luat spaga in viata mea. As vrea sa fie o campanie corecta, fara atacuri, dar ma tem ca nu va fi asa", a spus Dragan pentru sursa citata.

Claudiu Dragan s-a lansat in fotbal la juniorii Rapidului, dar a jucat la seniori pentru UTA, FC Arges, FC National, Dinamo si Universitatea Craiova.

0 comentarii
Teroristul din Londra s-a radicalizat in inchisoare. Ce le-a spus angajatilor hotelului unde a dormit inainte de atac
BRAT