15 2016 20:35

Il mai tii minte pe Claudiu Dragan, fostul atacant al lui Dinamo? Ce a ajuns sa faca la 36 de ani: "Nu ma tem de adversar, n-am luat spaga niciodata"


	Il mai tii minte pe Claudiu Dragan, fostul atacant al lui Dinamo? Ce a ajuns sa faca la 36 de ani: "Nu ma tem de adversar, n-am luat spaga niciodata"

Fost golgheter, posibil viitor primar. La 36 de ani, Claudiu Dragan face un pas curajos.

Edi Iordanescu vine la Ora exacta in sport, vineri, de la 10:45, la Sport.ro!

KOnfruntarea Finala: Badr Hari vs Rico Verhoeven, sambata 10 decembrie | Sport.ro si pe voyo.ro de la 23:00

Claudiu Dragan a jucat de-a lungul carierei la Dinamo, Universitatea Craiova, FC Arges, FC National ori UTA, evoluand pentru o buna bucata de vreme pe prima scena a fotbalului romanesc.

Aum, insa, acesta vrea sa lase fotbalul pentru problemele cetatenilor dintr-o localitate aradeana, pe care vrea sa o conduca din postura de primar.

SportNews scrie ca Dragan (36 de ani), care a mai ocupat functia secretar al Partidului National Liberal, filiala Arad, intentioneaza sa candideze la alegerile locale in acest an. Acesta spera sa castige primaria localitatii Chisineu-Cris, unde s-a si nascut.

Pentru postul de primar, Dragan va avea un "meci" cu actualul edil, Gheorghe Burdan, in varsta de 80 de ani.

"Nu ma tem de adversar, de ce sa-mi fie frica? N-am luat mita, n-am luat spaga in viata mea. As vrea sa fie o campanie corecta, fara atacuri, dar ma tem ca nu va fi asa", a spus Dragan pentru sursa citata.

Claudiu Dragan s-a lansat in fotbal la juniorii Rapidului, dar a jucat la seniori pentru UTA, FC Arges, FC National, Dinamo si Universitatea Craiova.

0 comentarii
Tanarul din Craiova, acuzat de propaganda ISIS, a fost retinut. DIICOT: Cauta pe internet sprijin financiar pentru un atentat
BRAT