11 februarie 2016 12:44

FRF doneaza 22.000 euro pentru victimele din Colectiv. Cati bani s-au strans din vanzarea tricourilor cu Italia

Razvan Burleanu a anuntat astazi ca va dona 22.000 de euro catre victimele din Colectiv.

Sa vina si Mourinho! Tragerea la sorti a grupelor Europa League: vineri, 14:00, in direct la Sport.ro si pe www.sport.ro!

Radoi la Sport.ro! Fostul mare capitan al Stelei spune tot la Special, joi de la 9 seara!

Romania vrea din nou Euro! Campioni la minifotbal! Joi, 19:00 Romania - Spania

4000 de euro au venit de pe urma vanzarii tricourilor nationalei lansate special pentru meciul cu Italia, pentru ca 18.000 euro sa vina din primele jucatorilor donate catre victime, noteaza FRF.

"Doresc sa multumesc pe aceasta cale pentru efortul comun si implicarea rapida, manifestate atat de suporteri cat si de jucatori pentru campania Colectiv", a declarat Razvan Burleanu.

Ciprian Tatarusanu, Dorin Goian, Dragos Grigore, Vlad Chiricheș, Razvan Rat, Lucian Sanmartean, Ovidiu Hoban, Alexandru Maxim, Mihai Pintilii, Alexandru Chipciu, Raul Rusescu, Florin Gardos, Cristian Tanase, Bogdan Stancu, Costel Pantilimon, Silviu Lung, Cosmin Moti, Srgian Luchin, Gabriel Torje, Claudiu Keseru, Iasmin Latovlevici, Andrei Prepelita si Gabriel Enache si-au donat primele in acest scop.0 comentarii
Un roman a murit, doi au fost raniti si alti 9 sunt dati disparuti, dupa cutremurul din Italia. Mesajul premierului Ciolos
BRAT