EXCLUSIV | Pregateste Iordanescu marea "bomba"? Fostul selectioner, despre candidatura la sefia FRF: "Inca mai am timp"
3 2017 12:05

EXCLUSIV | Pregateste Iordanescu marea "bomba"? Fostul selectioner, despre candidatura la sefia FRF: "Inca mai am timp"

Anghel Iordanescu, fostul selectioner al echipei nationale a Romaniei, a vorbit in aceasta dimineata la Ora Exacta in Sport.

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

Chelsea - Barcelona, marti, 20 februarie, 21:45, IN DIRECT la ProTV. Bucurati-va de fotbal!

Iordanescu a vorbit despre viitorul fotbalului romanesc si alegerile de la FRF. El spune ca la sefia Federatiei vor candida mai multi oameni decat cei vehiculati pana acum: Burleanu si un reprezentant al Generatiei de Aur. La final, acesta a spus mai in gluma, mai in serios ca si-ar putea depune candidatura.

"Cred ca trebuie sa asteptam sa vedem lista intreaga a candidatilor. In momentul de fata sunt doar presupuneri, haideti sa asteptam si sa vedem toata lista.

Este clar ca vor fi si alte nume, nu numai cele enumerate pana acum, Burleanu ori Lupescu. Cred ca e important sa vedem lista si programul fiecarui candidat.

Lupescu ar fi un fraier sa renunte la functia de la UEFA. Eu mi-as dori foarte mult sa vina, dar nu cred ca poate sa il convinga cineva sau ceva anume. Daca e sa fim sinceri, fotbalul romanesc are nevoie de un om ca Ionut Lupescu.

Nu m-am gandit inca sa-mi depun candidatura, dar mai am timp sa o fac", a spus Anghel Iordanescu la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Pro X.4 comentarii
 • 3 2017
  gica DUTE DRAQU DE SMENAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
 • 3 2017
  Sorell bravo romanule...asta ne lipsea la FRF, un batranel habotnic si perimat.....
 • 3 2017
  un roman Atunci sa schimbam denumirea de FRF in NHS (Nihil Sine Deo ), poarta in altar si stadionul in catedrala , asta ca nea Puiu sa se simta in largul lui si sa aiba succesuri !!!!!! Asta mai lipsea , un habotnic dupa un escroc !!!!!...
 • 3 2017
  Boos Anghel Iordanescu in om cunoscator al forbalului...
Polițistul Eugen Stan putea fi prins mai devreme, dar a fost acoperit. Concluziile raportului corpului de control al MAI
BRAT