ULUITOR! Franta poate pierde calificarea dupa 0-0 cu Luxemburg. Situatie exploziva dupa "bomba" de aseara!
4 2017 10:03

ULUITOR! Franta poate pierde calificarea dupa 0-0 cu Luxemburg. Situatie exploziva dupa "bomba" de aseara!

Franta poate face o surpriza in grupa de calificare.

Franta a facut cea mai mare surpriza din ultimii ani, remizand acasa, 0-0 cu Luxemburg. Rezultatul este cu atat mai socant cu cat, cu doar 4 zile inainte, Franta batuse Olanda cu 4-0!

"Este o dezamagire totala in vestiar. Nu ne asteptam la un asemenea rezultat. Sigur, si ei s-au aparat in 30 de metri tot meciul si au jucat la 0-0, chiar daca puteau da gol pe final, insa e vina noastra. Nu am avut noroc dar nici nu am fost prea eficienti in fata portii.", a spus Griezmann dupa meci.

Acesta considera ca ecuatia calificarii s-a complicat acum. Franta are 1 punct peste Suedia, cu 2 etape inainte de final. "Depinde numai de noi, e mai complicat acum. Sper sa ajungem direct la Mondial, dar nu mai este deloc usor acum", a spus atacantul lui Atletico.

Franta mai are de jucat cu in Bulgaria si acasa cu Belarus, iar Suedia acasa cu Luxemburg si in Olanda.3 comentarii
  • 4 2017
    Gogu Franța merită să stea acasă ca și România! O echipâ din francezi ciocolatii 9 din 11 este o Rușine pentru un fost imperiu pe cale să devină o țară islamică! Atunci terorismul de stat practicat de SUA va deveni o politică oficială a "noii" Franțe!...
  • 4 2017
    Vierme :)) oare are legatura cu mafia pariurilor ?...
  • 4 2017
    ANTON Toate maimutele alea bronzate,umflate de presa in mod artificial,au aratat aseara ce inseamna aroganta ,infatuarea ieftina si sa iti tratezi de sus adversarii!Rar am vazut un joc mai cretin la o echipa cu asa vedete chiar daca aia s-au aparat si au facut antifotbal,era culmea sa le fi datLuxemburgul perversa pe fina-au fost asa aproapel!Sper sa nu se califice Franta sau sa aiba emotii pana la final!...
Simona Halep - Naomi Osaka 6 - 3, 6 - 2. Românca s-a calificat în sferturile Australian Open
BRAT