"Profetul" sau "Satana"? Cum a prevazut Piturca egalul obtinut de Luxemburg in Franta inca de acum 6 ani :)
4 septembrie 2017 10:10

"Profetul" sau "Satana"? Cum a prevazut Piturca egalul obtinut de Luxemburg in Franta inca de acum 6 ani :)

Luxemburg a produs aseara una dintre marile surprize din calificarile pentru Mondial. Micuta nationala a obtinut un egal in Franta, la Toulouse, scor 0-0.

Nationala Luxemburgului a produs o mare surpriza aseara, la Toulouse, obtinand un punct pe terenul Frantei lui Mbappe, Pogba si Griezmann. Chiar daca nu au nicio sansa la calificare, luxemburghezii au reusit sa impresioneze in ultimele zile, dupa ce au obtinut si o victorie impotriva Belarusului, scor 1-0.

Luxemburg a acumulat astfel 5 puncte dupa 8 meciuri disputate in grupa A a preliminariilor, cu 12 mai putine decat Franta, lider, si 11 decat Suedia, ocupanta locului secund.

Mai in gluma, mai in serios, reusita Luxemburgului poate fi pusa si pe seama unei profetii a fostului selectioner Victor Piturca. Tehnicianul a prevazut inca de acum 6 ani ascensiunea micutei nationale.

Inaintea unui meci Romania - Luxemburg, din 2011, acesta spunea ca "Luxemburg este o echipa care a facut progrese remarcabile".

"Va spun eu ca Luxemburg e o echipa periculoasa, va fi o tragedie daca nu vom castiga. Dar sa nu uitam ca au facut progrese remarcabile si au avut rezultate bune. Ne asteapta un meci extrem de dificil. Vom avea probleme daca nu vom juca la cel mai mare nivel, cel putin din punct de vedere fizic", spunea el.

"Avem impresia ca sunt slabi, dar cine suntem noi?!", mai spunea el.5 comentarii
 • 5 septembrie 2017
  Augusto Vezi ca vb prosti piti niciodata nu a calificat nationala la mondiale...
 • 4 septembrie 2017
  l Doresc sa il felicit pe geniul care a scris aceasta "stire"...
 • 4 septembrie 2017
  maximus Singurul care merita 100% postul de selectioner este Mircea Lucescu, bine ca l-au luat turcii pentru ca dobitocii de la FRF prefera fosila de Daum....
 • 4 septembrie 2017
  lucian Lasa c-a facut si asta un rahat cu Turcia - Ucraina!Posibil Olaroiu sa fie singurul......
 • 4 septembrie 2017
  lucian Singurul antrenor roman care ne-a calificat la Campionatul European De Tineret fara a mai vorbi despre calificarile la la Campionatul Mondial si cel European - cand cumnateii Gica si trisorul Dan - l-au dat jos de la Nationala desi fusesera colegi de echipa la Steaua - dar invidia si dorinta de parvenire a celor trei nu cunostea si NU CUNOASTE LIMITE nici acum!...
 • 4 septembrie 2017
  as Orice s-ar spune despre piti,cu siguranta facea mai multe puncte decat daum...
Se conturează noua formulă de la Palatul Victoria. Marea surpriză vine chiar de la Liviu Dragnea
BRAT