4 2017 17:40

Pique a facut anuntul cel mare! Ce spune despre RETRAGEREA de la nationala Spaniei si relatia cu Ramos

Gerard Pique a vorbit intr-o conferinta de presa despre situatia din Catalunia si relatia cu colegii de la nationala.

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Pique este unul dintre marii sustinatori ai independentei Cataluniei, insa in aceste zile va juca pentru nationala Spaniei.

El a anuntat ca nu va renunta la nationala, chiar daca va fi huiduit la partidele urmatoare de pe teren propriu. "E ca o familie aici, pentru mine nationala e o mare familie, de asta sunt aici. NU o sa le dau satisfactie celor care o sa huiduie, oricum, cred ca sunt mai multi care ma sustin decat impotriva mea. Eu am spus tot timpul ce gandesc si o sa o fac in continuare, nu are cine sa ma opreasca", a spus Pique.

Jucatorul nu a urmarit discursul regelui Spaniei, care s-a declarat impotriva independentei Cataluniei. "Nu l-am urmarit, dar nu pentru ca nu m-a interesat, ci pentru ca jucam "pocha" (un joc de carti spaniol) impreuna cu colegii mei. As fi dorit sa vorbeasca si despre cei raniti duminica", a spus Pique.

El a dezvaluit ca are o relatie excelenta cu capitanul Spaniei, Sergio Ramos, ba chiar cei doi vor investi impreuna intr-o afacere.

"Ne intelegm perfect, avem nevoie unul de altul la nationala. Chiar suntem parteneri intr-o afacere pe care eu am propus-o", a spus Pique.0 comentarii
BRAT