Dan Petrescu are doua staruri in cel mai bun 11 al momentului in China! Cum arata echipa de sute de milioane de euro
11 2016 10:32

Dan Petrescu are doua staruri in cel mai bun 11 al momentului in China! Cum arata echipa de sute de milioane de euro

Campania de transferuri de sute de milioane de euro din China a produs rezultate spectaculoase.

Galatasaray - Fenerbahce, joi, ora 21:15. Finala cupei Turciei la Sport.ro! Finala UEFA Champions League, Real - Atletico, pe 28 mai, 21:45, ProTV

Cei mai buni copii din Romania! Cupa Hagi Danone, finalele: in direct la Sport.ro duminica de la 11:00, 12:00 si 17:00!

Echipele de top ale campionatului chinez au platit sume colosale de transfer si pentru salarii ca sa-si aduca jucatori cu super experienta.

Jiangsu Suning, echipa lui Dan Petrescu, i-a adus pe Alex Teixeira si Ramires, Shanghai Greenland Shenhua il are pe Guarin, Guangzhou Evergrande l-a transferat pe Jackson Martinez, iar Hebei Fortune il are pe Gervinho.

L'Equipe a realizat cel mai bun 11 de start al momentului in China, cu toate transferurile spectaculoase realizate in acest inceput de an.


 

2 comentarii
  • 11 2016
    LM Ba nici nu mai stiti sa bumarati ,sant doar 10 jucatori,care e ste al 11-lea....
  • 11 2016
    ivan cel mai puternic campionat din lume.......mare jucatori joaca......ronaldo,messi,suarez,mai au de asteptat sa ajunga in asa campionat puternic din china........trebuie sa se roage la impresarii lor sa ajunga acolo ,bun campionat.....bun de tot........
Modelul olandez, unde primaria isi implica cetatenii in dezvoltarea scolii, in schimbul caselor. "Societatea e altfel aici"
BRAT