'Du-te Dicaaaa!' Derby TOTAL cu Dinamo in Europa League! Steaua se intoarce la Kiev dupa MASACRUL din 2006! VIDEO

Nicolae Dica Steaua Europa League
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 August 2014, 14:49
Data actualizarii: Vineri 29 August 2014, 14:49

Ultima victorie in Liga pentru Steaua inca ii bantuie pe fani! In 2006, ros-albastrii bateau la Kiev cu 4-1! A fost ultima victorie a Stelei in Liga.

Dupa 8 ani, campioana Romaniei are din nou sansa unei intalniri cu rivala lui Mircea Lucescu de la Kiev. Nu-l mai are in teren pe eroul Dica, ci doar pe banca. Omul meciului in 2006, la Kiev, atacantul e acum secundul lui Constantin Galca in Ghencea.

Dinamo Kiev, o echipa cu un lot evaluat la 116 milioane de euro de transfermarkt, are in lot fotbalisti de superclasa! Cel mai scump, ucraineanul Yarmolenko, a carui cota ajunge la nu mai putin de 20 de milioane! Cu fosta vedeta Rebrov pe banca, Dinamo ii mai are in 11-le ideal pe belgianul Mbokani, portughezul Miguel Veloso, croatii Kranjkar si Vida, marocanul Belhanda si pe olandezul Lens, cu totii jucatori de nationala!

Capitanul Shovkovski, 39 de ani, a fost in poarta si in 2006. E singurul care pastreaza amintirea meciului negru de la Kiev, cand Dica si restul UEFAntasticilor Stelei au distrus-o pe Dinamo!

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!