22 martie 2016 16:19

EUROpa sub teroare! Anuntul facut de francezi, dupa atacurile de la Bruxelles. Cum se schimba organizarea campionatului european

Europa e sub teroare dupa un nou val de atentate sangeroase. Orasul Bruxelles a fost lovit, cu bombe plasate atat la aeroport cat si la metrou. 

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Tarile vecine au reactionat imediat si au instaurat stare de alerta. Francezii se tem si mai tare, mai ales ca ei au fost loviti de doua ori anul trecut, iar in luna iunie vor organiza Campionatul European de Fotbal. Ministrul de Interne francez a vorbit azi despre teama oamenilor de a mai merge la partidele din vara.

Francezii au planuit deja modificari la zonele dedicate fanilor si vor investi milioane de euro in monitorizarea video. E cel mai mare Campionat European din istorie, cu 24 de tari participante.

"Este clar ca avem nevoie de cel mai inalt nivel de securitate la turneul din vara. Cu totii trebuie sa contribuim insa la aceasta securitate, e o treaba colectiva. EURO 2016 ar trebui sa aduca sportivitate, bucurie si securitate pentru echipe, staff si spectatori", a declarat Bernard Cazeneuve imediat dupa atacurile de la Bruxelles. Citeste si:

#Euro 2016

1 comentarii
  • 22 martie 2016
    Dolph Lundgren MUTANTA MERKEL isi freaca ovulele de bucurie ! A " REUSIT " sa transforme europa in SIRIA !!!...
BRAT