Anglia - Italia, EUROSFERTUL din Polonia si Ucraina! Rooney revine cu gol! Anglia 1-0 Ucraina, gol REFUZAT pentru ucraineni de arbitru!

Anglia Ucraina Euro 2012
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Iunie 2012, 23:39
Data actualizarii: Marti 19 Iunie 2012, 23:42

INTRA SI COMENTEAZA IN TIMP REAL! LIVESCORE din 165 de campionate pe m.sport.ro!

Deutsch a spus: Abia astept sa dea de Germania, in caz ca trec un 4-5:0 pentru nemti ... Italia - Anglia, o sa fie un meci oribil din toate punctele de vedere.

Echipele de start:

Anglia:
Hart, Johnson, Cole, Terry, Lescott, Gerrard, Young, Milner, Parker, Rooney, Welbeck

Rezerve: Green, Butland, Kelly, Baines, Jones, Jagielka, Walcott, Henderson, Downing, Oxlade-Chamberlain, Carroll, Defoe.

Ucraina: Pyatov, Selin, Khacheridi, Rakitskiy, Tymoshchuk, Garmash, Gusev, Yarmolenko, Konoplyanka, Milevskiy, Dević

Rezerve: Koval, Goryainov, Kucher, Shevchuk, Mikhalik, Butko, Aliyev, Rotan, Nazarenko, Shevchenko, Voronin, Seleznyov.

LIVE TEXT: 


FINAL! Anglia castiga cu 1-0 prin golul marcat de Wayne Rooney. Englezii vor juca cu Italia, in unul dintre cele mai tari sferturi de finala de la acest turneu!

 


Deutsch a spus: Abia astept sa dea de Germania, in caz ca trec un 4-5:0 pentru nemti ... Italia - Anglia, o sa fie un meci oribil din toate punctele de vedere.



Min 90: Anglia castiga grupa! Suedia a facut 2-0 cu Franta la Kiev!

Min 87:
Oxlade-Chamberlain intra in locul lui Rooney.

Min 86: Shevchenko vede cartonasul galben!

Min 82: Intra Andy Carroll in locul lui Danny Welbeck.

Min 81: Nazarenko incearca un sut de la distanta, dar trimite extrem de prost, mult peste poarta!


Min 80: A fost sau n-a fost? Noi spunem ca DA!


Min 78: Se mai si joaca pe teren, chiar daca toata atentia e indreptata spre "Golul Care N-a Fost" al Ucrainei. Serhiy Nazarenko si Bodhan Butko intra pe teren, Artem Milevskiy si Denys Gamash ies.

Ashley Cole, Steven Gerrard si Yaroslav Rakitskiy au primit cartonase galbene in ultimele minute!

Min 75: Englezii sunt fierti si incearca sa afle daca a fost gol sau nu! "Cea mai eroica salvare din istoria fotbalului" a declarat Guardian respingerea lui Terry. Cei de la televiziunea ITV sustin ca a fost gol, insa arbitrul asistent nu a vazut din cauza barii. Insa pe reluari se vede ca Milevskiy era in offside la faza golului marcat de Devic!

Min 71: Momentul asteptat de o natiune intreaga! Intra Shevchenko la Ucraina!


gool spune: a fost gol pentru ucraina,e u nu inteleg pentru ce mai stau arbitrii dupa poarta


Min 69: Iese Milner, intra Walcott la Anglia!

Min 68:
Ocazie mare pentru Anglia, voleul lui Ashley Cole este respins de Pyatov in corner! Bate Young pana la Gerrard, acesta suteaza peste poarta!

Min 64: Rooney suteaza din lovitura libera pe langa poarta!

Min 63: Anglia pleaca pe contraatac in timp ce ucrainenii protesteaza, Scott Parker e faultat la marginea careului de Tymoshchuk, cel care vede cartonas galben.

Min 62: Cea mai controversata faza a turneului! Devic scapa pe contraatac, suteaza peste Hart, mingea deviata de portarul englez intra in poarta si este respinsa de Terry! Nu se da nimic, spre disperarea gazdelor!!!

Min 60: Ratare uriasa pentru Ucraina! Milevskiy reia cu capul putin peste poarta din 6 metri! Jucatorul gazdelor era si in offside, insa nu s-a semnalizat nimic.

Min 54: Ibrahimovic deschide scorul la Kiev! La aceste scoruri, Anglia va juca impotriva Italiei la sferturi, iar Franta cu Spania!

Min 52: Englezii cer penalty la o tinere de tricou in careu la Rooney. Nu se pune problema.

Min 50:
Ucraina se arunca in atac dupa deschiderea de scor, victoria e singura sansa pentru calificare in sferturi! Shevchenko se pregateste sa intre pe teren!

Min 48: GOL ANGLIA!
Rooney deschide scorul dupa o gafa de proportii a gazdelor! Atacantul lui United a reluat cu capul din 3 metri in poarta goala, dupa un luft incredibil a portarului Pyatov!


Min 46:
Se reia jocul fara modificari in cele doua echipe. 
 


PAUZA! E 0-0 la Donetk. Franta si Suedia au intrat la cabine tot cu acelasi scor.

Anglia nu a tras niciun sut pe poarta in prima repriza! E pentru prima data cand englezii reusesc aceasta contraperformanta de la meciul cu Romania de la Cupa Mondiala din 1998. Atunci, Romania a castigat cu 2-1, gol Dan Petrescu in ultimul minut. Ce vremuri :)


FOTO: Ratarea meciului i-a apartinut lui Rooney!


Min 42: Yarmolenko patrunde senzational in careul Angliei, dar se incurca in cele din urma in propriile driblinguri si este deposedat. Daca ii iesea si dadea gol, sigur i se spunea "Messi din Est". Scott Parker sigur nu avea cum sa contrazica.

Min 40: Parker incearca si el un sut de la distanta, dar trimite extrem de departe de poarta!

Min 39: Anglia trage de timp! Jucatorii lui Hodgson paseaza mingea la centrul terenului si se incumeta cu greu s-o trimita in atac. Acolo e doar Rooney, care pare iesit total din forma! "Singura consolare e ca si Franta joaca la fel de prost", scrie Guardian pe live text.

Min 34: Centrarile aduc singurul pericol la poarta Ucrainei! Gerrard trimite din corner, Terry reia peste poarta. "Sa intre Carroll, avem nevoie de el!", scrie Daily Mail pe live text. 


 Sergas spune: Rooney mi se pare prea distant, nu se agita deloc, asteapta sa ii pice si lui ceva, nu il vad alergand prea mult in meciul asta.


Min 32: Rooney reia din nou cu capul pe langa poarta!

Min 30:
Replica Ucrainei vine rapid! Yarmolenko, in careu, suteaza pe jos spre coltul lung, Hart plonjeaza si retine!

Min 28: Ocazie INCREDIBILA pentru Anglia! Ashley  il gaseste singur singurel pe Rooney in careu, dar reluarea acestuia cu capul este slaba si trece peste poarta!


"Tatucul" Abramovic e la meci! Oare cu cine tine? :)

 


Min 24: Primul moment de panica la poarta Ucrainei! Gerrard centreaza in careu, Rooney trece pe sub minge si il surprinde pe Pyatov, care se balbaie, dar reuseste sa respinga in corner!

Min 21:
Gusev patrunde la 20 de metri, suteaza puternic, putin peste poarta lui Hart! Ucraina forteaza deschiderea de scor!

Min 18:
Konoplyanka patrunde superb de pe dreapta in centru si suteaza, mingea il loveste pe Terry si ajunge la Yarmolenko, acesta reia din prima puternic, dar mult peste poarta!


andrei spune: ucraina a intrat in joc mai bine ca si anglia!.....si incep sa isi construiasca faze mai usor


Min 16: Din nou agitatie in careul englez, Selin centreaza in fata portii, Terry rateaza interceptia, dar Hart iese si retine!

Min 15:
Rakitskiy suteaza de la 30 de metri, mult peste poarta lui Hart! Hodgson e ingandurat pe banca de rezerve, inceputul nu e bun deloc pentru echipa lui.

Min 13: Rooney obtine un corner dupa o centrare a lui Gerrard in careu. Cam atat pentru Anglia pana acum, o echipa ce pare sufocata in infernul de la Donetk!

Min 12:
Panica in apararea Angliei! Devic suteaza de la marginea careului in Scot Parker, dupa un atac superb al gazdelor!

Min 9: Yarmolenko e lansat la marginea careului intre fundasii Angliei, dar este deposedat imediat dupa preluare. Ucraina preseaza in continuare, englezii spera sa dea lovitura pe contraatac prin Rooney!


 ghita0872 spune: Nu-i iubesc pe ucrainieni dar as vrea sa le dea peste nas englezilor


Min 7: Garmash suteaza de la 25 de metri, peste poarta!

Min 3: Ucrainenii au inceput tare acest meci si pun presiune pe Hart, care e la un pas s-o comita.

Min 2:
Primul atac al gazdelor! Konoplyanka suteaza de la marginea careului pe langa poarta!

Min 1: Incepe meciul cu Ucraina in atac!


Selectionerul Ucrainei, Oleg Blokhin, a protestat dupa criticile primite la acest turneu refuzand sa cante imnul impreuna cu jucatorii si stafful sau!


Anglia se califica si cu un egal, insa calculele sunt mai complecate de atat. Castigatoarea grupei va intalni Italia, in timp ce echipa de pe locul doi va juca impotriva Spaniei.


"C'mon boys!" se aude in tunel de la jucatorii englezi inainte ca cele doua echipe sa iasa pe teren! Si ucrainienii au strigat ceva, probabil echivalentul :) 


Ceremonie impresionanta a organizatorilor inainte de meci! Seamana cu cea de la deschiderea turneulului. Stadionul de la Donetk este arhiplin!


"Nu trebuie sa ne subestimam adversarii. Ne putem califica si cu un egal, insa suntem constienti ca jucam cu o echipa care joaca pe teren propriu. Rooney asteapta meciul asta de cand a venit la EURO, sa speram ca face un meci mare. Noi vom da totul pentru ca toata lumea crede in aceasta echipa", a declarat Roy Hodgson la ITV inainte de meci.


 Fanul asta l-a asteptat pe Rooney sa umple golul din tricoul cu numarul 10 :))


FOTO: Getty / Guliver

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!