11 2018 21:08

SARBATOARE la Sibiu, la meciul lui Hermannstadt cu Steaua! Gazdele aduc nocturna pentru a-i vedea pe Budescu si Alibec

Stelistii au scapat de Dinamo si Craiova si au picat in Cupa cu singura echipa din B. Hermannstadt isi aduce nocturna ca sa joace acasa cu Dica, Budescu si Alibec!

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Patronul stelistilor a visat ca o sa pice cu Hermannstadt in Cupa. 

"Si Dumnezeu mi-a auzit gandul. Daca mi-a  ghicit gandul, cu Hermannstadt, d'apoi pofta mai mare, de a scoate pe Lazio", spune Becali.

"Stelistii astia sunt niste norocosi" - a comentat Sumudica.

Anul trecut, stelistii au fost eliminati din Cupa de actualul antrenor al lui Hermannstad. Pelic era la Mioveni.  Locul 2 in B, Hermannstad a trecut de detinatoarea Cupei, Voluntari si vrea sa joace la Sibiu meciul cu stelistii.

"Luam in calcul varianta de a inchiria instalatia de nocturna", anunta cei de la Sibiu.

Medias-Astra si Iasi - Botosani sunt celelate sferturi din Cupa.2 comentarii
  • 11 2018
    Oltenia-Y-Fruncea Pai daca si Dzeu se discrediteaza sa-i asculte gandul derbedeului, deja e pe duca toata afacerea! Hermannstadt nu ii scoate pe fcsb doar daca nu vrea. Sunt implicati in lupta pentru promovare si (ca sa faca fata blatiadei din liga 2) trebuie sa fie fresh. Dar, chiat si asa, vor avea meci simplist cu fcsbist. Mioveniul nu a avut emotii cu ei mai an!!...
  • 11 2018
    ghita verde Iar a visat scarbosu.. pofte, greturii si varsaturii...cea mai tare pofta ar fi sa v-a scoata sibiu...apoi sa-l vezi pe schizofrenic.!!!!!!!!!!!!!!!!?...
BRAT