ULTIMA ORA! Secretarul general al FIFA a fost CONCEDIAT! Forul international a cerut suspendarea pe 9 ani din fotbal!
13 ianuarie 2016 12:59

ULTIMA ORA! Secretarul general al FIFA a fost CONCEDIAT! Forul international a cerut suspendarea pe 9 ani din fotbal!

FIFA e implicata in cel mai mare scandal de la infiintarea ei. 

O noua experienta in tribuna de peste 1 milion de oameni! DESCARCA GRATUIT noua aplicatie Sport.ro! Bucurati-va de fotbal

Bucurati-va de fotbal! Marti, 21 februarie, 21:45 Manchester City - AS Monaco! Joi, 23 februarie, 22:00 Genk - Astra, in direct la PRO TV!

Federatia Internationala de Fotbal (FIFA) a anuntat miercuri ca a incheiat, cu ''efect imediat'', colaborarea cu secretarul sau general, francezul Jerome Valcke, suspendat din functie inca din 8 octombrie, din cauza implicarii intr-un presupus caz de coruptie.

Forul international a anuntat intr-un comunicat ca demiterea lui Valcke a fost decisa cu prilejul reuniunii de sambata trecuta a Comitetului de Urgenta al FIFA, care a decis ca prerogativele functiei de secretar general sa fie preluate de germanul Markus Kattner, cel care a asigurat deja interimatul din luna octombrie.

Mana dreapta a lui Sepp Blatter a fost indepartat provizoriu din functiile sale pe 17 septembrie, inainte sa primeasca pe 8 octombrie o suspendare de 90 zile din partea Comisiei de Etica a FIFA, sanctiune care a fost prelungita cu inca 45 zile joia trecuta.

Camera de investigatii a Comisiei de Etica a solicitat o suspendare de 9 ani pentru Jerome Valcke, acuzat de implicarea in revanzarea unor bilete la CM 2014 la preturi de specula.

Valcke a ocupat functia de secretar general al FIFA din 2007 şi a negat pana in prezent toate acuzatiile care i se aduc. El anuntase ca va demisiona oricum din post dupa alegerile pentru preşedintie din 26 februarie.

Sursa: Agerpres1 comentarii
  • 13 ianuarie 2016
    eu acolo- i gasca:BLATER&PLATINI???halibaba si cei 40 de HOTI...
In urma cu 70 de ani, era cel mai sarac sat din Tirol. Reteta prin care a devenit cea mai bogata regiune si Raiul schiorilor
BRAT